Jurnalul.ro Timp liber ​​​​​​​Copii senzaționali, cu talente nebănuite urcă pe scena “Next Star”, în prima ediție a noului sezon

​​​​​​​Copii senzaționali, cu talente nebănuite urcă pe scena “Next Star”, în prima ediție a noului sezon

Cel de-al nouălea sezon “Next Star” aduce în această seară, de la ora 20.00, în faa jurailor Lidia Buble, Pepe i Dorian Popa i a publicului, copii talentai la muzică, dans sportiv, stand-up comedy, street dance, circ, karate, pictură i... geografie, într-o ediie spectaculoasă i emoionantă prezentată de Dan Negru.

Diseară, pentru prima dată, pe scena de la “Next Star”, un copil va susine un număr de roast. Mai exact, Sara (8 ani), o fetiă talentată la actorie, îi va lua peste picior pe cei trei jurai i pe Dan Negru, spre amuzamentul celor prezeni. Ce reacii vor avea acetia la ironiile Sarei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea în această seară, de la ora 20.00.

În aceeai ediie vine i Radu (5 ani), un băieel cu un IQ impresionant, care îi va lăsa cu gura căscată pe jurai cu demonstraia pe care o va face pe scena show-ului, dar i Irina (12 ani), o fetiă talentată la pictură i cu o poveste emoionantă, care susine că poate comunica cu îngerii. De asemenea, în deschiderea galei, pe scenă vor urca Omar Arnaout, Vanessa Marzavan, Rose-Marie Lanciu, Isabela Pamparău, Yasmina Butilă i Katia Cărbune, ase dintre câtigătorii “Next Star”.

Cei mai talentai copii din România vor veni la “Next Star”, în cel de-al nouălea sezon al show-ului prezentat de Dan Negru. Un sezon care promite să aducă în faa publicului copii senzaionali, cu talente nebănuite i poveti impresionante. Fiecare dintre ei va încerca să-i convingă pe cei trei jurai, Lidia Buble, Pepe i Dorian Popa, că el este viitorul “Next Star” i va “lupta” pentru marele trofeu, în valoare de 20.000 de euro.

În acest sezon, în spatele scenei, copiii i părinii lor îl vor avea alături pe erban Copo, un fel de stăpân al culiselor, care îi va descoase pe copii înainte i după ce acetia coboară de pe scenă i care va simi alături de părini emoia fiecărui număr artistic.

Îmi plac performanele de longevitate. Next Star a devenit cel mai longeviv kids show din istoria tv din România, împlinete cinci ani i sper să-i fac i majoratul, asemenea Revelionului”, spune Dan Negru, prezentatorul show-ului.

Un show care, de altfel, nu ar trebui ratat.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri