Jurnalul.ro Cultură Film Cosmin Seleși, un actor mafiot! Organizează campionate de box ilegal

Cosmin Seleși, un actor mafiot! Organizează campionate de box ilegal

Telespectatorii Antenei 1 îl pot urmări pe Cosmin Selei în fiecare seară de sâmbătă, de la ora 20.00, în postura de prezentator al show-ului “Te cunosc de undeva!”.

 

Însă, mai nou, îndrăgitul actor joacă în scurtmetrajul de ficiune The Match, care va avea premiera mari, 4 octombrie, de la ora 21.00, la cinema Elvire Popesco din Capitală.

 

Alături de Cosmin Selei, care joacă rolul unui mafiot, din distribuie mai fac parte Marius Bodochi, George Andreescu, tefan Pavel, Anca Pop i muli alii.

 

“”The Match” este un gen de film în care n-am mai apărut, dar în care mi-a plăcut mult să joc. Iar Mihai Pârcălabu este un regizor altfel i foarte curajos să abordeze genul ăsta de film. Sper să obină finanare i să facă acest film lungmetraj”, spune Cosmin Selei.

 

Filmul “The Match” prezintă povestea lui Luu, patron de bordel ce organizează împreună cu Pistol Pete, un mare mafiot din New York, campionatul mondial de box ilegal la care participă delegaii din SUA, Marea Britanie i fosta URSS.

 

După multe discuii în care Pete încearcă să aranjeze meciurile de box, Liuba, cea mai de pre prostituată din bordelul lui Luu, totodată i luptatoarea României, îi înfrânge oponentul, schimbând astfel întregul parcurs al campionatului.

 

The Match” este un film studentesc, produs de UNATC, alături de Castel Film Studios, Videolink, Cutare Film, Fundaia Arte Vizuale, Commitet i Opticflavor. Pelicula este scrisă i regizată de Mihai Pîrcălabu, avându-l ca director de imagine pe Hasu Drăgan-Adrian i ca producător pe Adrian Pîrcalabu.

 

Finalul filmului este acompaniat de melodia lui Radu Almăan, Motherfucker”, compusă special pentru acesta. „The Match” este produsul aceleiai echipe care, în 2015, a realizat filmul “What God wants, God gets, God help us all”, selecionat în Coup de Coeur, la Festivalul de Film de la Cannes.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri