Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristian Popescu Piedone anunță că va candida pentru un mandat de senator

Cristian Popescu Piedone anunță că va candida pentru un mandat de senator

de Redacția Jurnalul    |   

Președintele executiv al PUSL, Cristian Popescu Piedone, anunță că va candida pentru un mandat de senator. El a intrat în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei la alegerile din 9 iunie și a obținut 15,48% din voturi.

„Dragilor, cu sprijinul vostru, cu votul vostru… Cristian Victor Popescu Piedone va fi… viitor senator al României! Împreună, ne vom ocupa, cum trebuie, de țară! Împreună, vom face imposibilul posibil pentru România”, scrie pe Facebook Cristian Popescu Piedone.

El nu precizează pe ce liste va candida.

„Oameni buni, vă mulțumesc pentru ospitalitate! Credeți-mă: tot ceea ce reușim împreună… este doar normalitate! Alături de Vlad Popescu Piedone, primarul ales al Sectorului 5, comunitatea aceasta va avea mai mult confort și o mult mai bună dezvoltare! Sectorul 5 va fi un loc perfect pentru copii, pentru adolescenți, pentru tineri, pentru seniori! Sectorul 5 va fi locul pe care fiecare bucureștean și-l va dori ca domiciliu”, afirmă el.

Cristian Popescu Piedone a candidat pentru funcția de primar general al Capitalei, din partea PUSL. El a obținut 15,48% din voturi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri