Jurnalul.ro Horoscop Cum afectează Superluna albastră din 19 august 2024 fiecare zodie

Cum afectează Superluna albastră din 19 august 2024 fiecare zodie

de Moira Dună    |   

Reacții emoționale necaracteristice vor apărea din adâncul subconștientului tău, ca Luna plină în Vărsător, din 19 august, numită și Luna Sturionului. S-ar putea să te simți diferit în timp ce îți procesezi sentimentele și intuițiile.

Superluna albastră din Vărsător va afecta fiecare semn zodiacal, ceea ce înseamnă că toată lumea simte această lunare intensă în felul său unic.

Berbec

Reflectă la modul în care relațiile tale s-au schimbat, au crescut sau au evoluat în ultimele șase luni. Ceva care poate ți-a schimbat dinamica grupului a fost urmărirea viselor. Poate ai avut un prieten care nu a susținut o idee ciudată sau o dorință unică în care ai vrut să te arunci. AI fi putut fi și tu acel prieten care nu te susține. Ia în considerare să dezvlți prietenii mai bune și să fii un prieten mai bun. 

Taur
Ultime șase luni nu au fost ca oricare altele. Ai avut oportunități personale și profesionale. Fiecare posibilitate avea o întorsătură specială. De exemplu, ai fi putut lucra la un proiect profesional de nișă sau ți stabilit intenția de a face ceva fără precedent. Indiferent la ce ai lucrat, ar fi putut duce la o ispravă neașteptată. Realizează a ceva diferit înainte ți-a dat curajul de a continua să urmărești munca și scopul unic al vieții tale. 

Citiți și 4 zodii a căror generozitate nu cunoaște limite

Gemeni
Reflectă la experiențele din ultimele 6 luni. Unde ai călătorit? Cine te-a învățat ceva nou? Ai avut o socoteală spirituală? Pe măsură ce te gândești la fiecare eveniment și moment de predare, s-ar putea să descoperi că sunt atât de multe de adunat din acest ciclu lunar. Fiecare oportunitate de creștere personală și spirituală a fost adaptată pentru tine. Reflectă la ceea ce puoți lua din aceste experiențe curioase, dar iluminatoare. 

Rac
O parte din tine poate tânjește după șansa de a fi tu însuți, fără teama de judecată sau respingere. Este posibil să fi avut mai multe șanse să-ți eliberezi sinele interior. Să sperăm că ți-ai îmbrățișat excentricitățile fără să-ți faci griji ce cred alții despre tine. Dacă nu, folosește luna plină în Vărsător ca o șansă de a fi tu însuți fără scuze.

Leu
Prietenia este o bază excelentă pentru orice relație. Este posibil ca ultimele 6 luni să te fi încurajat să îți abordezi diferit conexiunile. În loc să fii pasional, ai fi putut adopta o atitudine calmă. Dacă erai singur, s-ar putea să-ți fi abordat potențialul iubit cu o mentalitate de „prieteni mai întâi”. Dacă ai fi fost îmtr-o relație, ai fi putut lucra la construirea unei relații cu partenerul tău. Ciclul lunar te-a învățat cât de valoros este să-ți vezi partenerul ca pe cel mai bun prieten. 

Fecioară
Viața s-ar putea să nu fie niciodată normală. Ai putea să simți că ai trăit multe vieți în ultimele 6 luni. S-ar putea să nu existe situații sau experiențe generale care să iasă în evidență. Simți că nu poți anticipa viața de zi cu zi. Incertitudinea acestui ciclu lunar te-a învățat și să fii mai adaptabil, mai plin de resurse și mai deschis la minte. 

Balanță
Doar pentru că este ciudat nu înseamnă că este greșit. Poate te-ai simțit ca un ciudat în ultimele șase luni. Poate ai avut un hobby pe care ai vrut să-l faci, dar ar putea fi o distracție neobișnuită în comparație cu ceea ce se bucură colegii tăi. Deși ar fi putut fi stresant, s-ar putea să fi lucrat să-ți pese mai puțin de ceea ce ar putea crede alții despre tine, astfel încât să poți trăi viața la maximum. 

Citiți și 5 perechi de zodii care sunt cei mai buni prieteni

Scorpion
S-a întâmplat ceva neobișnuit în viața ta personală. Este posibil să fi avut o înțelegere neobișnuită a vieții tale personale în ultimele șase luni. O piesă neașteptată a puzzle-ului lipsă din istoria familiei tale ar fi putut apărea, oferindu-ți o nouă perspectivă asupra dinamicii familiei și a situațiilor intime. S-ar putea să fi făcut ceva fără precedent, cum ar fi să te distanțezi de membrii familiei sau să trăiești într-un loc complet nou. Poate că fiecare experiență personală te-a ajutat să găsești curajul de a trăi o viață independentă, organizată până la sfârșitul ciclului lunar. 

Săgetător
Ce ai făcut diferitr? De obicei, te plictisești destul de repede de a face cu aceleași lucruri vechi în orașul tău natal. Este posibil să fi făcut un efort pentru a-ți revitaliza oportunitățile de socializare. Găsirea de noi puncte sociale ar fi putut să te răsplătească cu o oportunitate unică de prietenie în propria ta curte. 

Capricorn
Detașează-te de obiectele și bunurile tale materiale. Ultimele șase luni s-ar putea să-ți fi oferit un test financiar. Ai putea să fi pierdut oportunități financiare sau să fi întâmpinat dificultăți cu bunurile tale personale. S-ar putea să fi existat șanse de a dobândi avere sau obiecte, dar aceste șanse ar fi avut un preț mare de plătit. Ai putea fi mai puțin preocupat de bogăție și mai preocupat de lucrurile pe care le prețuiești cu adevărat. 

Vărsător
Accepti persoana care vrei sa fii? Să te regăsești pe tine însuți nu a fost o sarcină ușoară. Ultimele șase luni te-au provocat să fii autentic. Practicarea iubirii de sine și a compasiunii de sine ar fi putut, de asemenea, să-ți accelereze călătoria într-o acceptare radicală de sine. Să înveți să te iubești și să te îmbrățișezi nu este o sarcină ușoară. Fii blând cu tine în timpul acestei luni pline deoarece ești pe cale să deveii cine trebuie să fii.

Pești
Ce poți face pentru a-ți ușura încărcătura mentală? Această lună plină și ciclu lunar de șase luni sunt reflectorizante. S-ar putea să fi devenit mai introvertit. Deși aceasta ar fi putut fi o perioadă de singurătate, s-ar putea să ți-ar fi arătat la ce poți lucra și întări. Talente ascunse, slăbiciuni, frici, dorințe și multe altele s-ar putea să fi apărut. Integrarea sinelui tău secret poate să fi încurajat o abordare interioară mai radicală a procesării tale mentale și emoționale. Să sperăm că, până la sfârșitul ciclului lunar, te vei simți mai sigur de cine ești și pe ce poți să  faci, notează stylecaster.com.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri