Jurnalul.ro Ştiri Observator O nouă ediţie a ''Cupei Titan'' pentru practicanţii de caiac-canoe - pe 20 iulie, pe lacul Titan

O nouă ediţie a ''Cupei Titan'' pentru practicanţii de caiac-canoe - pe 20 iulie, pe lacul Titan

de Redacția Jurnalul    |   

O nouă ediţie a "Cupei Titan" pentru practicanţii de caiac-canoe, sportivi de performanţă sau amatori va avea loc pe 20 iulie, pe lacul Titan din Parcul Alexandru Ioan Cuza.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 3, iubitorii acestui sport nautic se vor putea întrece la şase categorii de concurs: Caiac sprint 200 m, pentru sportivii de performanţă, masculin şi feminin: K1 U12, K1 cadeţi (13-14 ani), K1 juniori 2 (15-16 ani), K1 juniori 1 (17-18 ani) şi K1 seniori (19-35 ani); C1 canoe, juniori, masculin şi feminin; Para-canoe, masculin şi feminin; Caiac tură amatori, 1000 m, K1 tură open, 19 ani +, masculin şi feminin; Dragon boat mixt, 200 m; Vâsleşte fără padelă, open, masculin şi feminin.

Sportivii paralimpici care se vor alinia la start pentru para-canoe se pregătesc pentru a participa la prima probă oficială din cadrul campionatului naţional.

Înscrierea la toate categoriile de concurs este gratuită, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

"Cupa Titan" a fost creată de Asociaţia Club Sportiv Nautic Titanii pentru a promova şi dezvolta comunitatea de caiac-canoe din Bucureşti. În cadrul competiţiei, sportivii de performanţă au posibilitatea de a-şi testa nivelul de pregătire pentru campionatele naţionale. În acelaşi timp, cursele dedicate sportivilor amatori au ca scop creşterea popularităţii acestei discipline în rândul publicului larg, prin promovarea beneficiilor pe care le oferă.

"Cupa Titan" face parte din "Campioni în caiac - Titan", proiect finanţat de Primăria Sectorului 3, prin fonduri nerambursabile de la bugetul local.

Subiecte în articol: cupa titan caiac canoe
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri