Jurnalul.ro Ştiri Politică Băluță: Salut deschiderea către dialog anunțată de către domnul primar general Nicușor Dan

Băluță: Salut deschiderea către dialog anunțată de către domnul primar general Nicușor Dan

de Redacția Jurnalul    |   

„Așa cum am afirmat întotdeauna, rolul nostru, la nivelul primăriilor, este acela de a ne asigura că interesul public este servit”, a scris primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, miercuri seară, pe Facebook.

Potrivit celor scrise de acesta, „prioritatea mandatului nostru la nivel local trebuie să fie întotdeauna binele public și mai ales, punerea în siguranță a vieților și a bunurilor cetățenilor, ale căror interese trebuie să le reprezentăm cu bună credință”.

Băluță s-a arătat mulțumit de „deschiderea către dialog anunțată de către domnul primar general Nicușor Dan, care vine în întâmpinarea mesajelor publice pe care le-am transmis în toată această perioadă, legată de procedura de autorizare a lucrărilor atât de necesare pentru punerea în siguranță a planșeului peste râul Dâmbovița, din zona Pieței Unirii”.

În încheiere, primarul Sectorului 4 a spus că se va continua implementarea etapelor conform cu modalitatea aleasă de Primăria Capitalei, „astfel încât împreună să reușim să oferim cea mai bună soluție, din perspectiva legală, pentru lucrările de consolidare din centrul Capitalei”.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: daniel baluta planseul unirii nicusor dan
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri