Jurnalul.ro Ştiri Justitie Fostul fotbalist Dănuţ Lupu, dat în urmărire generală

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu, dat în urmărire generală

de Vali Deaconescu    |   

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu a fost dat în urmărire generală după ce a fost condamnat definitiv la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare, pentru conducere fără permis pe drumurile publice. Sentința Judecătoriei Cornetu a fost confirmată de Curtea de Apel București.. Fostul internaţional a fost pus pe lista persoanelor urmărite de Poliţia Română.

Împotriva celui în cauză, Judecătoria Cornetu a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr.134 din 02.10.2023, fiind condamnat la o pedeapsă de 7 luni şi 10 zile inchisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, se precizează pe site-ul Poliţiei.

Fostul fotbalist ar fi încercat de mai multe ori să obțină din nou dreptul de a conduce, dar a picat de fiecare dată proba teoretică. A fost prins de mai multe ori conducând fără permis, ultima dată în iunie 2022, când a fost oprit de o brigadă a Poliției Rutiere, care i-a întocmit dosar penal, fiind apoi trimis în judecată.

Curtea de Apel București a menținut astfel decizia primei instanțe, care în luna iunie l-a condamnat pe Dănuț Lupu la 7 luni și 10 zile de închisoare.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri