Jurnalul.ro Cultură Muzica Decizie sfâșietoare: Probleme de sănătate pentru celebrul Steven Tyler. Aerosmith anulează turneul de adio

Decizie sfâșietoare: Probleme de sănătate pentru celebrul Steven Tyler. Aerosmith anulează turneul de adio

de Redacția Jurnalul    |   

„Decizie sfâșietoare și dificilă, dar necesară". Trupa rock Aerosmith a anunțat că își anulează turneul de adio din cauza problemelor la vocea solistului Steven Tyler: „nu este posibilă o recuperare completă a leziunilor vocale”.

Într-o declarație postată pe rețelele de socializare, trupa a spus: „Întotdeauna am vrut să vă uimim când cântăm. După cum știți, vocea lui Steven este un instrument ca niciun altul. El a petrecut luni de zile lucrând neobosit pentru a-și readuce vocea acolo unde era înainte de accidentare. L-am văzut chinuindu-se în ciuda faptului că a avut cea mai bună echipă medicală alături de el. Din păcate, este clar că nu este posibilă o recuperare completă a leziunilor vocale. Am luat o decizie sfâșietoare și dificilă, dar necesară - ca o trupă de frați - de a ne retrage de pe scena turneelor".

Tyler a suferit leziunea vocală în timpul unui concert în septembrie anul trecut și inițial a spus că nu va putea cânta în următoarele 30 de zile. Dar Aerosmith a trebuit să anunțe ulterior că turneul va trebui să fie suspendat deoarece accidentarea a fost „mai gravă decât se credea inițial", conform CBS News.

Trupa ar fi trebuit să își reia turneul de adio pe 20 septembrie, la Pittsburgh, cu opriri după aceea în Philadelphia, Dallas, Denver, San Francisco, Los Angeles, Detroit, Chicago și New York.

Trupa a declarat că toți cei care au cumpărat bilete la concert prin Ticketmaster vor fi rambursați automat. Cei care și-au cumpărat bilete prin site-uri precum StubHub sau SeatGeek trebuie să contacteze agenția pentru mai multe informații.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: steven tyler aerosmith
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri