Jurnalul.ro Ştiri Locale Descoperire incredibilă la Tulcea! O bombă de aviaţie de 250 de kilograme găsită lângă oraşul Isaccea

Descoperire incredibilă la Tulcea! O bombă de aviaţie de 250 de kilograme găsită lângă oraşul Isaccea

Pirotehniştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta au neutralizat, vineri după-amiază, o bombă de aviaţie de 250 de kilograme găsită în apropierea staţiei de înaltă tensiune a societăţii Transelectrica SA de la marginea oraşului Isaccea.

Bomba de aviaţie neexplodată în conflictele armate desfăşurate în această zonă a României a fost descoperită, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Delta, Florentin Daciu, în timpul unor lucrări efectuate pentru extinderea reţelei de înaltă tensiune.

"Elementul de muniţie a fost distrus într-un poligon improvizat pus la dispoziţie prin grija unităţii administrativ-teritoriale Isaccea", a menţionat Daciu.

La acţiunea de neutralizare a bombei de aviaţie au participat atât lucrători ai ISU Delta, cât şi echipaje ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Inspectoratului de Poliţie al Judeţului şi Serviciului Judeţean de Ambulanţă. AGERPRES

Subiecte în articol: bombă de aviaţie isaccea
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri