Jurnalul.ro Ştiri Locale Alertă în Constanța. Un deținut nu a mai revenit în penitenciar

Alertă în Constanța. Un deținut nu a mai revenit în penitenciar

de Redacția Jurnalul    |   

Polițiștii din Constanța sunt în alertă. Un bărbat de 33 de ani nu s-a reîntors în penitenciar din permisiunea care i-a fost acordată. El executa în regim semideschis o pedeapsă de 5 ani și 7 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

„La data de 5 august a.c., în jurul orei 14.00, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a fost sesizat, de către Penitenciarul Poarta Albă, cu privire la faptul că o persoană aflată în executarea pedepsei nu ar fi revenit din permisiunea ieșirii din penitenciar, care i-ar fi fost acordată în perioada 4 august a.c., ora 12.00 – 5 august a.c., ora 12.00”, anunță IPJ Constanța.

Bărbatul se numește Gheorghe Ivăncescu, are 33 de ani și executa în regim semideschis o pedeapsă de 5 ani și 7 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

„În acest context, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a dispus măsuri specifice pentru căutarea și depistarea persoanei în cauză”, adaugă polițiștii.

Cetățenii sunt rugați ca, în cazul în care îl observă, să apeleze numărul de urgență 112.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: detinut penitenciar
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri