Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Doi jucători indisponibili pentru partidele naționalei de fotbal cu Finlanda și Muntenegru

Doi jucători indisponibili pentru partidele naționalei de fotbal cu Finlanda și Muntenegru

După ce l-a pierdut pe Iulian Cristea în meciul echipei naționale a României cu Muntenegru, de la Podgorica, selecționerul tricolorilor, Edward Iordănescu, nu se va putea baza nici pe Denis Alibec în următoarele două jocuri.

În urma examenului RMN efectuat joi dimineață, s-a constatat faptul că, în timpul partidei de la Zenica, atacantul de 31 de ani a suferit o leziune musculară la nivelul coapsei stângi, devenind și el indisponibil pentru jocurile cu Finlanda (11 iunie) și Muntenegru (14 iunie).

În lotul lui Edward Iordănescu au rămas astfel 28 de jucători.

Aflat în țară, unde se recuperează în urma intervenției chirurgicale, Ianis Hagi, mijlocașul legitimat la Glasgow Rangers a vizitat miercuri seara cantonamentul de la Mogoșoaia. Acesta s-a întâlnit cu tricolorii și a discutat cu selecționerul Edward Iordănescu.

Naționala României a suferit două înfrângeri în primele meciuri din Liga Națiunilor, în deplasare, în fața Muntenegrului și Bosniei Herțegovina și va întâlni sâmbătă și marți, pe Stadionul Giulești, reprezentativele Finlandei și Muntenegrului.

Muntenegru – România 2-0
Bosnia și Herțegovina – România 1-0
România – Finlanda, sâmbătă, 11 iunie, ora 21:45, stadion Giulești (București)
România – Muntenegru, marți, 14 iunie, ora 21:45, stadion Giulești (București)

(sursa: Mediafax)

Rafael Hekman, rafael.hekman@mediafax.ro

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri