Jurnalul.ro Ştiri Externe Donald Trump apără consilierii acuzaţi de abuz domestic

Donald Trump apără consilierii acuzaţi de abuz domestic

Donald Trump le-a luat apărarea foştilor consilieri de la Casa Albă, acuzaţi de abuz domestic, afirmând că “vieţile sunt spulberate de o simplă acuzaţie”, scrie The Independent.

Declaraţiile lui Donald Trump au venit după ce doi membrii seniori din echipa sa au demisionat în urma acuzaţiilor de abuz domestic, într-o perioadă de patru zile.

“Vieţile oamenilor sunt spulberate şi distruse de o simplă acuzaţie. Unele sunt adevărate şi unele sunt false. Unele sunt vechi şi unele sunt noi.”, a scris Donald Trump pe pagina sa de Twitter.

“Nu există recuperare pentru cineva acuzat pe nedrept – viaţa şi cariera dispar. Nu mai există nimic precum un Proces Echitabil?”.

Secretartul administraţiei de la Casa Albă, Robert Porter, a demisionat miercuri, după ce fostele sale soţii l-au acuzat de abuz domestic. Acestea au afirmat că Robert Porter le-a abuzat atât fizic, cât şi emoţional.

Cel care se ocupa de discursurile lui Donald Trump, David Sorense, a demisionat trei zile mai târziu, după ce fosta sa soţie, Jessica Corbett, a spus pentru The Washington Post ca acesta a atacat-o în mod repetat în timpul celor doi ani şi jumătate de căsătorie. Sorense a negat acuzaţiile.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri