Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea şi Firea au depus listele de candidaţi ai PSD Bucureşti

Dragnea şi Firea au depus listele de candidaţi ai PSD Bucureşti

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, au depus joi seară listele de candidaţi pentru Bucureşti, pe primele locuri fiind Ecaterina Andronescu - pentru Senat şi Gabriel Petrea (preşedinte TSD) - pentru Camera Deputaţilor. 

"Am înţeles că e cineva care se plictiseşte şi vrea informaţii despre listele partidelor. Avem 40% femei pe aceste liste, 40% tineri, peste 75% dintre candidaţi sunt noi, avem jurişti, economişti, jurişti - 40%. Ne-a interesat foarte mult lucrul ăsta. Aşa cum am spus, am vrut şi a reuşit ca până la urmă listele noastre să fie liste de candidaţi profesionalizate pentru a putea avea în comisiile de specialitate ale Parlamentului oameni foarte bine pregătiţi", a declarat Dragnea după depunerea listelor. 

Pe listele pentru Bucureşti se află şi patru candidaţi care provin din rândurile societăţii civile, precum şi o "şefă de promoţie". 

"Noi le-am dat românilor săptămâna asta 102 de motive pentru a îndrăzni să creadă în ţara lor, chiar dacă unii sunt specialişti se vede în hoţie şi ne-au furat sloganul. Din păcate, nu au lideri, nu au program, n-au fost în stare să aibă nici măcar un slogan. Deci, un partid zero. Era şi normal că un guvern zero nu poate fi susţinut decât de către un partid zero", a afirmat liderul PSD. 

Primarul Gabriela Firea a arătat, la rândul său, că la alegerile locale bucureştenii au "votat cu sufletul şi cu mintea PSD". 

"Le mulţumesc foarte mult pentru votul lor de la alegerile locale şi îi rog ca şi în decembrie să voteze tot cu sufletul şi tot cu mintea candidaţii PSD, pentru că noi am adus de fiecare dată proiecte bune pentru cetăţeni. Lucrăm pentru români şi nu ne lăsăm intimidaţi de presiunile care se fac în această perioadă", a arătat edilul. 

La depunerea listelor s-au aflat cei mai mulţi dintre candidaţii social-democraţi pentru parlamentarele din 11 decembrie. AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri