Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Varianta ca Victor Ponta să fie prim ministru a anulat-o el: a spus că nu vrea

Dragnea: Varianta ca Victor Ponta să fie prim ministru a anulat-o el: a spus că nu vrea

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, marţi seara, că varianta ca Victor Ponta să fie prim-ministru a anulat-o chiar acesta, arătând că fostul premier a luat şi a anunţat decizia sa că nu mai doreşte să ocupe din nou postul de la Palatul Victoria.

"A spus că nu vrea, ca să lămurim subiectul ăsta. Din moment ce a spus şi el, am spus şi eu... Când avem ceva de discutat, analizăm lucrurile, aşa cum analizez şi cu ceilalţi colegi din conducere. Deci varianta ca Victor Ponta să fie prim ministru a anulat-o el, a lămurit-o el. E o decizie pe care a luat-o şi atunci nu are rost să o mai rostogolim", a declarat Dragnea la România TV, întrebat dacă Victor Ponta poate deveni din nou premier al României.

Pe de altă parte, Dragnea a spus că "ştirea negativă" ar fi fost aceea că Victor Ponta nu s-ar fi implicat în campania electorală pentru alegerile locale. "I-am zis că este firesc să se implice. A avut o perioadă în care a stat departe de politică, acum se implică în campania electorală, el merge în anumite judeţe. (...) E foarte bine că se implică. Suntem doi oameni care suntem bine primiţi în organizaţii, bine primiţi de cetăţeni", a mai afirmat preşedintele PSD. AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri