Jurnalul.ro Timp liber Monden Dragostea nu știe matematică. Se mărită Cher?

Dragostea nu știe matematică. Se mărită Cher?

de Redacția Jurnalul    |   

Cântăreaţa americană Cher, în vârstă de 76 de ani, a distribuit de Crăciun pe contul ei de Twitter o fotografie cu un inel spectaculos, alimentând speculaţiile despre o posibilă logodnă cu mult mai tânărul ei partener, producătorul muzical Alexander Edwards, în vârstă de 36 de ani, relatează DPA.

"Nu am cuvinte, Alexander AE", a scris vedeta americană în mesajul care însoţeşte o fotografie ce prezintă un inel cu diamant în formă de pară şi expus într-o cutie neagră.

Mesajul distribuit pe Twitter de cântăreaţa Cher, care a primit foarte repede aproape 66.000 de Like-uri, a stârnit şi numeroase mesaje de felicitare din partea fanilor, care au presupus că artista americană şi iubitul ei s-au logodit. În aceeaşi zi, Cher a distribuit din nou fotografia şi a publicat un mesaj "de clarificare".

"Am publicat această fotografie pentru că unghiile lui sunt atât de cool", a precizat vedeta americană, referindu-se la manicura lui Alexander Edwards, ale cărui unghii erau vopsite în verde şi negru.

Relaţia dintre Cher şi Edwards a intrat în atenţia publicului la începutul lunii trecute, când cei doi au fost văzuţi în timp ce se ţineau de mână.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Subiecte în articol: cher logodna
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri