Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare E cel mai vechi analgezic din lume, complet natural. Află cum te vindecă această plantă

E cel mai vechi analgezic din lume, complet natural. Află cum te vindecă această plantă

Tuberculii acestei plante se bucură de o popularitate crescândă, atât în bucătărie, conferind o aromă deosebită, picantă diverselor preparate, cât şi în medicina naturistă, fiind o alternativă la diferite medicamente.

Chinezii şi indienii au avut încredere în efectele sale vindecătoare încă din secolul al VI-lea î.Hr.

Planta este des utilizată, atât în medicina populară indiană (ayurveda), cât şi în medicina tradiţională chineză, fiind recunoscut drept cel mai vechi analgezic din lume. Acest lucru nu s-a schimbat până în prezent, și nu doar în India și China, ci oriunde în lume.

În medicină, este folosită pentru a trata gripa, durerile abdominale, inflamaţiile şi chiar cancerul. De asemenea, întăreşte sistemul imunitar.

Planta conţine crom, magneziu şi zinc, minerale care îmbunătăţesc fluxul sanguin. Ingredientele active (mineralele şi aminoacizii) pot preveni apariţia bolilor cardiovasculare.

Este un analgezic natural puternic, fără efecte secundare. E bine de știut că.........................

Află numele plantei miraculoase și află cum trebuie folosită, ca medicament natural, în diferite grupe de boli - metode terapeutice

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri