Jurnalul.ro Timp liber Ediție specială „Chefi la cuțite”! Vor găti vedetele Antenei 1

Ediție specială „Chefi la cuțite”! Vor găti vedetele Antenei 1

Antena 1 pregătește o ediție specialã „Chefi la cuțite” cu vedete. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cãtãlin Scãrlãtescu primesc provocarea de a se întrece în bucãtãrie cu trei echipe formate de data aceasta din vedete. Echipa de la „Neatza cu Rãzvan și Dani”, Șerban Copoț, Andrei Aradits sau Nicolai Tand sunt doar câțiva dintre cei care toamna aceasta își vor pune la bãtaie talentul culinar pentru a obține un loc într-una din echipele conduse de cei trei simpatici chefi.

Mecanismul ediției speciale este același ca în formatul cu care telespectatorii Antena 1 s-au obișnuit deja. Etapa degustãrii pe nevãzute va aduce în fața celor trei jurați farfurii gãtite de mai multe vedete care sperã sã îi convingã pe aceștia cã au toate atuurile pentru a intra în luptã. „Am filmat deja pentru aceastã etapã și pot sã vã spun cã au fost câteva nume de vedete care m-au surprins plãcut atunci când am aflat ce gãtiserã. Nu mã așteptam”, spune Cãtãlin Scãrlãtescu.

La rândul lui, Sorin Bontea adaugã: „Vedetele din aceastã ediție specialã au parte de exact același scenariu prin care trec concurenții pe care îi vedeți la „Chefi la cuțite”. Vin, gãtesc, se strãduiesc sã facã într-o orã o farfurie cu care sã ne convingã, iar noi degustãm și jurizãm pe nevãzute. Apoi, cei care primesc cuțitele, întrã în etapa testãrii și dintre aceștia ne vom alege echipele.” „A fost interesant sã vedem atâtea vedete la treabã”, spune și Florin Dumitrescu. „Nu mã așteptam ca unii dintre ei chiar sã gãteasca, Nicolai Tand ne-a uns pe suflet cu ceva ce nu am mai mâncat de mult timp și mã bucur cã am gustat în sfârșit din ceva gãtit de prietenul Aradits.”

Așa se face cã în etapa confruntãrilor, cei trei chefi se vor întrece împreunã cu echipele lor formate din câte trei vedete. Care sunt cele 9 vedete care ajung în echipele roșie, gri și neagrã, prin ce probe vor fi supuse atunci când ajung la bancul de lucru, cu ce preparate vor dori sã impresioneze și, mai ales, ce vedetã va câștiga, telespectatorii aflã din ediția specialã „Chefi la cuțite” ce va fi difuzatã în curând de Antena 1. 

 

 

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri