Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Lasconi a fost aleasă candidatul USR pentru Președinția României

Elena Lasconi a fost aleasă candidatul USR pentru Președinția României

de Redacția Jurnalul    |   

Elena Lasconi a fost aleasă, sâmbătă, candidatul USR pentru Președinția României. Ea a fost preferată de aproape 95% dintre cei prezenți la congresul partidului.

La congresul USR de sâmbătă, au fost 581 de buletine de vot utilizate, din care 18 buletine nule și 563 valabil exprimate.

Elena Lasconi a primit 531 de voturi, adică 94,31%, urmată de Octavian Berceanu cu 25 de voturi și Dumitru Stanca - 7 voturi.

Elena Lasconi a declarat că acesta este anul în care democrația din România poate fi salvată, motiv pentru care face apel la toate formațiunile politice de dreapta să susțină proiectul la prezidențiale al USR.

„În ceea ce-l privește pe domnul Ciucă, este un militar de carieră, un domn cumsecade, am auzit de la multă lume, încă nu am vorbit cu domnia sa, dar urmează să o fac, pentru că sunt omul dialogului. Aș vrea să se gândească bine și să cântărească bine ceea ce se întâmplă în acest moment în țară și dacă ne dorim cu toții ca PSD-ul să nu ajungă la Cotroceni, să vină să susțină proiectul USR. Din păcate, nu prea îl mai dezlipește poporul de domnul Ciolacu. Atât doresc să-i spun, e un moment în care ar trebui să se gândească toată lumea bine, să lăsăm orgoliile și să vedem care este binele României”.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: elena lasconi usr
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri