Jurnalul.ro Ştiri Externe Elon Musk neagă orice relație romantică cu premierul italian Giorgia Meloni

Elon Musk neagă orice relație romantică cu premierul italian Giorgia Meloni

de Redacția Jurnalul    |   

Elon Musk a respins zvonurile despre o relație romantică cu premierul Italiei, Giorgia Meloni, după ce o fotografie cu cei doi a devenit virală pe internet.

Elon Musk a negat orice implicare romantică cu premierul italian Giorgia Meloni, după ce o fotografie în care cei doi apar privindu-se cu afecțiune la un eveniment de gală a devenit virală. În cadrul evenimentului, Musk i-a înmânat lui Meloni premiul Global Citizen, acordat de Atlantic Council, scrie Sky News.

Fotografia de la gala din New York a dat naștere mai multor comentarii pe internet. „Știm cu toții ce a urmat după...”, a comentat un internaut.

Musk, în vârstă de 53 de ani, a răspuns pe rețeaua X (fosta Twitter), declarând: „Am fost acolo cu mama mea. Nu există nicio relație romantică cu premierul Meloni”.

Se pare că Giorgia Meloni, în vârstă de 47 de ani, ar fi cerut ca Musk să fie cel care să-i înmâneze premiul la evenimentul de luni. Cei doi s-au întâlnit anterior de două ori, în Italia, în 2022.

Musk a lăudat-o pe Meloni, spunând despre ea că este „autentică, onestă și gânditoare”, iar Meloni l-a numit pe fondatorul Tesla un „geniu prețios”.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: elon musk giorgia meloni relatie
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri