Jurnalul.ro Ştiri Justitie Florinel Coman, condamnat la 11 luni de închisoare pentru conducerea cu permis fals. Decizia este definitivă

Florinel Coman, condamnat la 11 luni de închisoare pentru conducerea cu permis fals. Decizia este definitivă

de Redacția Jurnalul    |   

Florinel Coman, fotbalistul echipei FCSB, a fost condamnat definitiv la 11 luni de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins conducând cu un permis de conducere fals. Incidentul a avut loc în urmă cu trei ani, când sportivul a fost oprit de poliție pe Autostrada A2, în timp ce circula cu 165 km/h, depășind limita legală de viteză.

Magistrații de la Judecătoria Lehliu Gară l-au condamnat pe Florinel Coman la 11 luni de închisoare cu suspendare. Decizia este definitivă și nu mai poate fi atacată.

În momentul în care și-a recunoscut faptele, Florinel Coman a fost de acord cu pedeapsa pe care a primit-o. În luna aprilie a acestui an, sportivul a semnat un acord de recunoaștere, conform gândul.ro.

Coman a recunoscut în fața magistraților că a achiziționat permisul din Ucraina pentru suma de 1.500 de euro. Pe lângă pedeapsa cu suspendare, fotbalistul a fost obligat să presteze 30 de zile de muncă în folosul comunității și să achite cheltuieli de judecată în valoare de 1.000 de lei. 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri