Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu al Italiei. Charles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu al Italiei. Charles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

de Redacția Jurnalul    |   

Formula 1 a continuat ȋn acest weekend cu Marele Premiu al Italiei, iar Ana Maria Gheorghe și Răzvan Simion, alături de echipa Antena Sport au trăit live experienţa pe circuitul de la Monza. Marele Premiu al Italiei, difuzat ieri la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă, într-o competiţie în care Charles Leclerc, pilotul Ferrari, și-a adjudecat a doua victorie a carierei ȋn „Templul vitezei”.

Cursa de pe circuitul de la Monza s-a impus ieri ca lider de audienţă. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 15.45 – 17.44, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, Antena 1, cu difuzarea cursei de Formula 1, a înregistrat 1.9 puncte de rating şi 10.9% cotă de piaţă, urmată de Kanal D, cu 1.8  puncte de rating și 10.1% cota de piaţă și de Pro TV, cu 1.4 puncte de rating şi 7.9% cota de piaţă.

Charles Leclerc, pilotul de la Scuderia Ferrari, a câştigat Marele Premiu al Italiei pentru a doua oară în carieră! Cu o singură oprire la boxe, monegascul a rezistat pe pneurile hard şi a trecut primul linia de sosire de la Monza. El a fost urmat de cei doi piloţi McLaren, Oscar Piastri şi Lando Norris.

Ana Maria Gheorghe și Răzvan Simion, alături de echipa Antena Sport, au trăit live experienţa Marelui Premiu al Italiei, pe circuitul de la Monza (Autodromo Nazionale di Monza), unul dintre cele mai renumite circuite de Formula 1™ din lume. Este situat la aproximativ 15 kilometri nord-est de Milano și a fost inaugurat în 1922. Monza este unul dintre cele mai vechi și mai rapide circite din lume, iar aici a fost găzduită prima cursă de Formula 1™.

Toate etapele competiţiei Formula 1, Formula 2 şi Formula 3 pot fi urmărite integral pe platforma AntenaPLAY. Antena transmite în exclusivitate Formula 1 în România, meciurile naționalei României până în 2028 și primele ediții FIFA World Cup™ din istorie cu 48 de echipe.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-ul 21-54 Urban

Perioada 1 septembrie 2024

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri