Jurnalul.ro Ştiri Externe Fotomodel găsit mort în propria locuinţă. Kate Moss este devastată

Fotomodel găsit mort în propria locuinţă. Kate Moss este devastată

Muza designerului Alexander McQueen, Annabelle Neilson, a fost găsită fără suflare în locuinţa sa, joi. Cauza morţii nu a fost făcută publică, însă a fost confirmat faptul că nu este vorba de o moarte suspectă. 

Fotomodelul Kate Moss a oferit un tribut prietenei sale cele mai bune, Annabelle Neilson, care a murit subit la vârsta de 49 de ani, scrie Daily Mail.

Kate Moss, în vârstă de 44 de ani, a publicat o poză pe Instagram în care erau amândouă. Respectiva poză era favorita Annabellei.

 

 

 

Tributul lui Kate a venit după MailOnline a scris că Annabelle se temea că este “blestemată”, înainte să cadă în depresie, deoarece cartea ei pentru copii nu se vindea.

Supermodelul a avut o viaţă plină de tragedii. Când avea 16 ani, a fost atacată în timp ce se afla cu nişte prieteni de familie în Australia. Agresorul a legat-o de un copac şi a bătut-o timp de două ore. Ca urmare a incidentului, aceasta a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală reconstructivă.

După incident, ca urmare a depresiei în care intrase, modelul s-a apucat de droguri şi a renunţat la şcoală. Aceasta a reuşit să renunţe la droguri după mulţi ani de dependenţă.

Viaţa sa a fost presărată cu momente triste, astfel că în 2010, inima i-a fost frântă încă o dată când Alexander McQueen s-a sinucis.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri