Roșiile verzi
În timp ce roșiile coapte se consumă cel mai des, fără niciun risc, în stare crudă, în ceea ce le privește pe cele verzi, lucrurile stau diferit. Majoritatea oamenilor le mănâncă crude pentru că pot înlocui murăturile, fără să știe că acestea ascund o mulțime de toxine, care vor ajunge în organismul tău dacă le vei mânca.
Vinetele
Spre surprinderea tuturor, vinetele în stare crudă sunt un pericol pentru organism. Indfierent de rețeta în care le adaugi, acestea trebuie supuse unui proces de gătire înainte. Vinetele crude pot provoca arsuri gastrice și probleme grave de stomac.
Ce fructe nu trebuie mâncate crude
Pe lista produselor ”interzise” se află și câteva fructe. Deși acestea se mănâncă, în general, crude și există puține moduri în care pot fi gătite, unele dintre ele sunt în pericol în stare crudă. Este vorba despre fructele de soc. Ele pot fi infuzate, fierte sau adăugate în băuturi alcoolice, pentru aromă.