Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriela Firea a anunțat lista candidaților PSD pentru Capitală

Gabriela Firea a anunțat lista candidaților PSD pentru Capitală

Primarul Capitalei Gabriela Firea a postat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, candidații pentru primăriile de sector. La Sectorul 2 apare Cristian Popescu, cel care ar fi trebuit să fie candidatul PNL, însă, în urma alianței cu URS-PLUS, s-a preferat alt candidat.

Firea apare și în fotografii alături de Cristian Popescu și de președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

„În ultimele săptămâni s-au consumat energii pentru trocuri politice, negocieri vinovate și aranjamente de culise care nu au avut oamenii în centrul preocupărilor.

Firea spune că Popescu a fost „trădat în miez de noapte, de dragul aranjamentelor politice”.

„Vom merge împreună în această perioadă și în viitor cu Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, pe care PNL l-a trădat, în miez de noapte, ca să-i facă loc unui candidat USR lipsit total de experiență și viziune, doar de dragul aranjamentelor politice pentru partidele

Săptămâna viitoare, PSD va depune noi candidaturile pentru alegerile locale. Pentru Primăria Capitalei candidează pentru al doilea mandat Gabriela Firea. La Sectorul 1 candidează Daniel Tudorache, la Sectorul 2 - Cristian Popescu, la Sectorul 3 - Aurelian Bădulescu, la Sectorul 4 - Daniel Băluță, la Sectorul 5 - Daniel Florea și la Sectorul 6 - Gabriel Mutu.

Mediafax

Subiecte în articol: gabriela firea
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri