Jurnalul.ro Ştiri Locale Galaţi: A murit şi al doilea om al străzii incendiat din răzbunare luna trecută

Galaţi: A murit şi al doilea om al străzii incendiat din răzbunare luna trecută

Un bărbat de 59 ani, unul dintre cei doi oameni ai străzii incendiaţi din răzbunare pe 21 octombrie şi care supravieţuise, a murit joi la Spitalul de Urgenţă Galaţi, din cauza unor complicaţii favorizate de arsurile suferite. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Lucica Grigorică, bărbatul suferea de afecţiuni hepatice severe, avea sistemul imunitar profund afectat din cauza traiului pe stradă, iar arsurile suferite în urma incendierii au favorizat apariţia unor complicaţii. 

Doi bărbaţi, de 49 şi respectiv 59 ani, au fost aduşi în stare gravă pe 21 octombrie la Secţia de Arşi a Spitalului de Urgenţă din Galaţi, după ce au fost incendiaţi în timpul nopţii de un necunoscut. Bărbatul de 49 ani avea arsuri pe 70% din suprafaţa corpului şi a fost transferat la Spitalul Floreasca unde a murit după opt zile. 

Agresorul, un gălăţean de 49 ani, este în arest preventiv şi le-a declarat anchetatorilor că le-a dat foc celor doi oameni ai străzii din răzbunare, pentru că îi furaseră nişte haine. AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri