Jurnalul.ro Ştiri Locale Galaţi - Un brăilean a murit după o altercaţie cu un student

Galaţi - Un brăilean a murit după o altercaţie cu un student

Un tânăr, de 22 ani, din Brăila, fost student al Facultăţii de Automatică din cadrul Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, a murit marţi după o altercaţie cu un student, tot din Brăila, aflat în anul II la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport Galaţi. 

Potrivit directorului Cămine-Cantine din cadrul Universităţii Dunărea de Jos, Bogdan Rodeanu, victima se întorcea de la o petrecere dintr-un club din Galaţi, iar în apropierea căminelor studenţeşti între victimă şi studentul de la Educaţie Fizică ar fi izbucnit o altercaţie. 

'La un moment dat, grupul de studenţi în care se afla victima a observat ca aceasta a căzut la pământ, inconştientă. Imediat s-a apelat Serviciul de Ambulanţă, o salvare a venit la locul incidentului, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul tânărului", a declarat Bogdan Rodeanu. 

El a precizat că tânărul nu mai locuia în căminele studenţeşti, fiind exmatriculat în urmă cu un an şi jumătate din Universitatea Dunărea de Jos. 

Rodeanu a mai spus că incidentul nu s-a petrecut în campusul universitar, ci pe domeniul public şi că este un "incident nefericit", urmând ca organele de anchetă să stabilească exact cauzele care au condus la producerea acestuia. AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri