Jurnalul.ro Ştiri Locale Greva STB continuă. Autobuzele, tramvaiele și troleibuzele nu circulă

Greva STB continuă. Autobuzele, tramvaiele și troleibuzele nu circulă

Greva angajaților STB continuă și vineri, în ciuda deciziei executorii a instanței care a suspendat protestul.

Directorul STB, Adrian Criț a declarat la Digi24: „Suntem în aceeași situație ca ieri. Suntem deschiși dialogului, ne cerem scuze bucureștenilor. Vom face tot ce e posibil ca să deblocăm această situație. Sentința judecătorească e executorie. Angajații să înțeleagă că își periclitează locul de muncă. Fiecare angajat să apeleze la conștiința proprie. Pe traseu sunt trei vehicule”.

Situația a fost anticipată de STB de joi seara, într-un comunicat. „Personalul implicat în greva ilegală care a paralizat Capitala refuză să-și reia activitatea și există posibilitatea ca această grevă să continue și vineri”, a anunțat joi seara Societatea de Transport București (STB) SA.

Ca urmare a hotărârii Tribunalului București prin care instanța de judecată dispune suspendarea grevei și reluarea de îndată a activității, angajații societății au obligația de a respecta decizia și de a ieși în traseu conform itinerariului și foii de parcurs.

„Din verificările efectuate, s-a constatat că personalul implicat în această grevă ilegală care a paralizat astăzi Capitala, refuză să-și reia activitatea. Există posibilitatea ca această grevă să continue și mâine, liderii sindicali punând presiune pe salariații STB SA pentru a nu-și îndeplini sarcinile de lucru”, se arată în comunicat.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: stb
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri