Jurnalul.ro Ştiri Observator Grindeanu, despre asfaltul de pe Podul de la Brăila: Mi-e clar că soluția tehnică nu e corectă

Grindeanu, despre asfaltul de pe Podul de la Brăila: Mi-e clar că soluția tehnică nu e corectă

de Redacția Jurnalul    |   

Mi-e clar că soluția tehnică nu e corectă, spune ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, despre asfaltul turnat pe Podul de la Brăila. El afirmă că va fi implementată o nouă soluție tehnică.

„Eu cred că e bine să facem o clarificare. Noi, în acest moment, nu am semnat recepția. Mi-e clar mie, ca nespecialist în drumuri, că soluția tehnică din proiect, implementată de cei de la acea companie, nu e una bună, pentru că de vreo trei ori s-a dat jos asfaltul, s-a aplicat aceeași soluție și există în continuare aceleași probleme. Deci e clar că e o soluție tehnică proastă”, spune Sorin Grindeanu.

El afirmă că priza între asfalt și tablier nu este corectă, scrie Mediafax

„Au venit și au propus, în urmă cu o săptămână, o nouă soluție tehnică, care, spun ei, că odată aplicată va evita și va fi una care nu va mai oferi acest disconfort. (...) Urmează ca specialiștii din CNAIR să analizeze rapid propunerea, după ce este acceptată va fi pusă rapid în practică”, încheie Grindeanu.

 

 

Subiecte în articol: grindeanu pod braila asfalt
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri