Jurnalul.ro Horoscop Horoscop Casandra 13 - 19 mai 2019. Săptămâna aceasta va fi plină de distracții și aventuri interesante

Horoscop Casandra 13 - 19 mai 2019. Săptămâna aceasta va fi plină de distracții și aventuri interesante

Horoscop GEMENI: Ambitiosul Marte este in semnul dumneavoastra si va declansa multa activitate in propria viata, facandu-va dornici sa munciti din greu pentru a va sustine propriile interese. Va veti afirma, mai ales ca simtiti ca este o sansa sa aratati lumii de ce sunteti in stare.

Horoscop RAC: Realizati ca este greu sa primiti finantari pentru orice proiect vreti sa-l indepliniti. Acest lucru va irita si puteti deveni chiar propriul vrajmas. Pentru a evita aceste mici acte de infrangere este bine sa fiti constienti ce rostiti si catre cine...

Horoscop LEU: Va doriti sa lucrati astazi pentru a face schimbarile in ziua urmatoare. Din cauza naturii aprinse a lui Marte, cel mai bun mod de a lucra in grupuri este de a va converti nevoile cu acestia, astfel incat sa fie un castig pentru fiecare.

Horoscop FECIOARA: Pentru prima oara in doi ani, Marte sta in partea de sus a diagramei si va trezeste ambitia de a realiza tot felul de obiective. Ideal ar fi sa deveniti toleranti cu cei din jur, mai ales ca in aceste zile sunteti greu de suportat.

 

Citeste aici horoscopul integral

Subiecte în articol: Horoscop Casandra horoscop
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri