Jurnalul.ro Horoscop Cele mai morocănoase semne zodiacale

Cele mai morocănoase semne zodiacale

de Vali Deaconescu    |   

Unele zodii sunt mereu cu zâmbetul pe buze, indiferent cât de stresate sau ocupate ar fi. Însă, altele nu ezită să-și arate cele mai morocănoase stări, deoarece nu văd rostul să pretindă că totul este în regulă. Aceste semne poate nu sunt cele mai vesele, dar nici nu se simt vinovate pentru stările lor proaste. Iată care sunt cele mai morocănoase semne zodiacale (și sunt mândre de asta):

Berbec

Berbecii pot fi incredibil de morocănoși, deoarece își trăiesc emoțiile intens. Dacă ceva mic merge prost, vor reacționa de parcă ar fi sfârșitul lumii. Vor transforma totul într-un eveniment dramatic și devastator. Totuși, se calmează rapid și revin la normal. Acest semn nu știe să-și ascundă emoțiile. Le poți citi starea de spirit doar uitându-te la ei. Deși unii nu apreciază cât de mult se plâng Berbecii, acest semn este mândru de autenticitatea sa. Nu vor minți și nu vor pretinde că totul este bine când nu este. Vor spune lucrurilor pe nume, deoarece sunt cât se poate de autentici.

Taur

Taurii sunt morocănoși atunci când lucrurile nu merg cum vor ei, ceea ce se întâmplă mai des decât ar vrea să recunoască. Vor plânge de milă oricui îi ascultă despre cât de stresați sunt. Creează legături puternice cu colegii și prietenii care sunt dispuși să le asculte plângerile despre muncă, familie sau orice altceva merge prost în viața lor. Desigur, Taurii sunt fericiți să asculte și plângerile altora. Vor să fie un sistem de sprijin reciproc, ajutându-i pe ceilalți când sunt într-o stare proastă.

Scorpion

Scorpionii sunt pesimiști și nu ascund asta. Sunt deschiși în privința sentimentelor lor, deoarece nu au energia să pretindă că sunt mereu fericiți. Nu vor afișa zâmbete false și nu vor pretinde că te plac. Vor fi reali cu tine și îți vor spune adevărul, chiar și atunci când este greu de auzit. Deși acest semn are mereu multe de plâns, cel puțin știi mereu unde te situezi cu ei. Știi că, dacă îți fac un compliment, este sincer și, dacă vor să petreacă timp cu tine, chiar se bucură de compania ta. Nu își pierd timpul cu lucruri pe care nu vor să le facă.

Capricorn

Capricornii nu suportă oamenii falși, de aceea nu vor pretinde că sunt veseli și optimiști tot timpul. Își vor îmbrățișa morocăneala atunci când sunt într-o stare proastă, deoarece preferă să fie autentici decât să te mintă. Acest semn știe că viața nu este mereu roz și asta este în regulă. Preferă să-i lase pe alții să știe când sunt stresați decât să pretindă că viața lor este perfectă. Nu încearcă să impresioneze pe nimeni. Nu încearcă să pară că au o viață perfectă. Valorizează oamenii care sunt autentici și se mândresc că fac același lucru. Dacă asta înseamnă să pară morocănoși uneori, așa să fie, potrivit Collective World.

Subiecte în articol: horoscop morocanos
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri