Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 22-28 iulie 2024. Berbecii au idei grozave. Balanțele au parte de surprize în dragoste. Peștii primesc un mesaj spiritual

Horoscop săptămânal, 22-28 iulie 2024. Berbecii au idei grozave. Balanțele au parte de surprize în dragoste. Peștii primesc un mesaj spiritual

de Moira Dună    |   

Soarele intră în Leu pe 22 iulie. Soarele face apoi opoziție cu Pluto din Vărsător.

Berbec

Idei 

S-ar putea întâmpla multe în lume și în viața ta. Poate fi copleșitor, așa că cel mai bun lucru de făcut este să te concentrezi pe o acțiune directă pe care o poți întreprinde. Fă-o simplu și direct. Îmbunătățește-ți viața.

Ai idei grozave care trebuie exprimate, dar astăzi te-ai putea simți blocat de o luptă pentru putere. Poate că speri să primești sprijin de la un prieten care pur și simplu nu era în măsură să-l acorde. Poate te așteptai la ajutor de la o organizație. Nu aștepta ca alții să-ți dea permisiunea de a merge mai departe.

Taur

Putere

Lucrul pe care îl ai pentru tine este determinarea și perseverența ta, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Vei face progrese mari săptămâna aceasta.

S-ar putea să te simți rupt între ceva de care familia ta are nevoie și obligațiile tale la locul de muncă. Va fi nevoie de un fel de compromis pentru a netezi lucrurile. Ești gata să asculți ce are de spus cealaltă parte.

Gemeni

Timpul potrivit

Se întâmplă atât de multe și îți place. Telefonul sună și ar putea fi mai multe invitații în căsuța ta de e-mail. Deși poți gestiona toată această energie, unii dintre oamenii din jurul tău s-ar putea simți copleșiți. Ar putea încerca să-și lase grijile în seama ta. Dar rămâi cu responsabilitățile tale și nimic mai mult. Sunt ape agitate acolo, dar ești un navigator bun.

Când vine vorba de un contract sau acord, negocierea ar putea fi de mare ajutor. S-ar putea să fie nevoie să parcurgi lucrurile pe rând, astfel încât să înțelegi termenii și condițiile. Nu semna nimic până nu ești pregătit.

Rac

Soluții bune

Ai o fire sensibilă. Oamenii din jurul tău pot fi stresați. Acest lucru te face să te simți dezechilibrat, așa că este foarte important să te concentrezi asupra lucrurilor care sunt sub controlul vostru. Acordă atenție asupra celor pe care îi iubești și permite restului lumii să facă ce vrea.

Este posibil ca o tranzacție financiară să fie blocată. Pot exista întârzieri în primirea banilor care îți sunt datorați. Este posibil să trebuiască să faci alte aranjamente dacă acest lucru creează o problemă de flux de numerar.

Leu

Activități noi

Se întâmplă multe în viața ta în acest moment și te descurci foarte bine. Dar există iritații și totul se simte ca și cum te acumulează. Este important să-ți dai seama ce ești dispus să accepți în viața ta și ce este sub standardele tale. Poți începe să faceți modificări și să recâștigați controlul.

Acum ai ocazia să cunoști pe cineva care are putere și îți poate da o mână de ajutor. Această persoană ar putea fi o celebritate, un influencer sau cineva din industria ta. Contactează persoanele cu care ești interesat să lucrezi. Poți face o conexiune grozavă.

Fecioară

Succes

Îți place să păstrezi lucrurile drepte și ordonate. Rămâi concentrat. Privește la lucrurile pe care crezi că trebuie să le faci acum. Dacă faci o treabă bună astăzi, mâine se va întâmpla de la sine.

Un proiect de lucru ar putea fi blocat întrucâtcineva nu și-a predat partea sa din lucrare. S-ar putea să iei legătura cu șeful tău sau cu membrii echipei pentru a relua lucrurile. Comunicarea deschisă este cheia pentru a obține ceea ce îți dorești.

Balanță

Muncă

Ești în mod natural dispussă fii proactiv și să te conectezi cu oamenii potriviți. Lasă-i pe ceilalți să se simtă copleșiți, în timp ce tu păstrezi liniile de comunicare deschise.

O prietenie ar putea deveni pe neașteptate o relație de dragoste. O cunoştinţă s-ar putea să te cheme în oraș. Ceea ce ai crezut că a fost o primă întâlnire plictisitoare ar putea deveni pasională. Acesta ar putea fi un moment interesant.

Scorpion

Legătură norocoasă

Ai tendința să fii de neclintit, indiferent ce fel de furtună se așterne în jurul tău. Această abordare aproape zen,poate benefică acum, deoarece majoritatea a ceea ce se întâmplă este în afara controlului tău.

Ar putea exista schimbări la locul de muncă care îți afectează viața de acasă. S-ar putea să ți se solicite să călătorești pentru serviciu sau să petreci mai mult timp la birou. Multe dintre acestea ar putea duce la obținerea unei poziții mai bune și la câștigarea mai multor bani. Dar va trebui să se facă niște concesii acasă.

Săgetător

Schimbare

Cauți aventură și lucruri noi de făcut, iar acum există oportunități care vin din mai multe direcții. Acestea pot fi legate de locul de muncă, de educație sau de călătorie. Posibilitatea unor aventuri incitante este chiar în fața ta.

Comunicarea corectă este foarte importantă. Acest lucru este valabil mai ales dacă semni uezn contract sau faci un acord informal. Asigură-te că termenii sunt definiți și fiecare parte își înțelege obligațiile. Abia atunci ar trebui să semnezi.

Capricorn

Responsabilități

Îți place să fie ordine în viața ta. S-ar putea să pară că sunt prea multe de care să te ocupi. În loc să privești imaginea de ansamblu și să încerci să prezici cum vor merge piețele sau cum se vor descurca companiile, concentrează-te pe sarcinile din momentul prezent. Ai grijă de propriile responsabilități și restul se va întâmpla de la sine.

Un beneficiu financiar pe care îl aștepți este probabil întârziat. Între timp, ar fi o idee bună să găsești alte surse pentru ceea ce ai nevoie. Și, deși s-ar putea să nu fii mulțumit că trebuie să cauți alternative, atunci când se manifestă în sfârșit, ai putea obține cu mai mult decât ai căutat inițial.

Vărsător

Viitor

Gravitezi spre noi inovații și noi moduri de a face lucrurile. Privește în viitor pentru a vedea încotro crezi că se îndreaptă lucrurile. 

Tu și partenerul tău s-ar putea să fiți în contradicție pe un subiect important. Trebuie să găsești o cale de mijloc. Ascultă ce aveți în comun și începe de acolo. Diplomația și comunicarea bună vor fi de folos.

Pești

Succes

Probabil că ați simțit de ceva vreme energiile învolburate ale lumii și ale lucrurilor din jurul tău. Acum simți că aceste energii se unesc într-o furtună. Ești capabil să mergi cu fluxul, ca o frunză care plutește într-un râu.Nu lăsa grijile altora să te tragă în jos.

S-ar putea să primești un mesaj spiritual. Acest lucru ar putea veni printr-un vis, mai multe numere sau un semn de animal. Ghizii și îngerii tăi îți vorbesc, arătându-ți calea. Fii liniştit şi vei auzi mesajul, potrivit astrology.com.
 

Subiecte în articol: horoscop saptamanal
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri