Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 30 septembrie - 6 octombrie 2024. Racii fac schimbări în casă. Săgetătorii au planuri mari. Capricornii fac schimbări în carieră

Horoscop săptămânal, 30 septembrie - 6 octombrie 2024. Racii fac schimbări în casă. Săgetătorii au planuri mari. Capricornii fac schimbări în carieră

de Moira Dună    |   

Planeta Marte din Rac face trigon cu Saturn din Pești. Mercur se alătură, luni, 30 septembrie, Soarelui din Balanță.

Berbec

Ești dispus să faci ceva dificil. Acesta este un moment bun pentru a practica pianul, arte marțiale sau o nouă tehnică de decorare a torturilor. Munca pe care o faci astăzi nu trebuie să fie plină de satisfacții. Astăzi este mai mult despre practică atentă.

Poți să-ți transmiți punctul tău de vedere cuiva. Ești clar și ușor de înțeles, iar ceilalți sunt gata să asculte. Este un moment bun pentru pentru o primă întâlnire.

Taur

Te alături unui grup pentru a realiza sarcini detaliate. S-ar putea să organizezi o strângere de fonduri, să te implic în activități de caritate sau să ajuți la curățarea unui traseu de munte.

Ai putea să faci planuri. S-ar putea să întocmești un program de exerciții și planificare a meselor sau s-ar putea să dedici timp pentru evenimente, cursuri întâlniri la care vrei să participi. 

Gemeni

Acesta este un moment bun pentru a lucra la un proiect pe termen lung. Cel mai bine este să implementezi următorul pas într-un plan mai mare. Acest lucru ar putea însemna actualizarea CV-ului sau a profilului pe site-uri web profesionale. Acasa poate refinisezi o piesa de mobilier.

S-ar putea să întâlnești o persoană intrigantă care este interesată de tine. Într-o clipită, te-ai putea trezi fermecat. Poți întâlni pe cineva nou pentru o relație de dragoste.

Rac

S-ar putea să te simți pregătit să faci ceva dificil pentru că este pentru familia ta sau pentru că există o parte din tine care are nevoie ca acest lucru să se întâmple. Ești motivat de ceva puternic.

Totodată, ești cam agitat. S-ar putea să faci curat într-un timp record. S-ar putea să pregătești mesele sau să finalizezi un proiect de bricolaj pentru a înfrumuseța casa. 

Leu

Ai lucrurile sub control. Ești concentrat pe lucruri precum înțelegerea investițiilor tale, dacă asigurarea ta îți acoperă nevoile și că ai făcut progrese într-un obiectiv pe termen lung. Ești pe drumul cel bun.

Ai putea avea o mulțime de interacțiuni cu un membru al familiei. Voi doi s-ar putea să vorbiți ore întregi, împărtășind povești și susținându-vă unul pe celălalt. Cineva din familie ar putea avea un anunț important, cum ar fi o logodnă sau o sarcină.

Fecioară

Săptămâna aceasta, o ușă se închide și o altă ușă se deschide. Discuți despre începerea unei afaceri sau renovezi casa. Dacă ești în căutarea dragostei, s-ar putea să simți că nimic nu funcționează, dar ceea ce ai nevoie este un plan pentru a face noi conexiuni pe care să le poți implementa în timp.

Poți aduna o mulțime de informații despre oportunitățile financiare. Cineva îți poate trimite o propunere, poți citi un prospect sau te întâlnești cu un planificator financiar. Poți obține informații financiare foarte bune.

Balanță

Ești concentrat, orientat spre detalii și gata de acțiune. Când ziua se apropie de sfârșit, s-ar putea să-ți găsești casa curată, organizată și pregătită pentru a fi prezentată într-o revistă.

Arăți cine ești în interior prin ceea ce porți și modul în care comunici. Ai putea purta un tricou grafic care simbolizează ceva important pentru tine. Sau ai putea avea un buton sau un ac care reprezintă o credință. Îi lași pe alții să știe cine ești cu adevărat.

Scorpion

S-ar putea să lucrezi cu copiii tăi, să-i pregătești pentru un test important sau să-i ajuți să-și recupereze temele. Ai putea vorbi cu copiii mai mari despre responsabilitățile lor acasă sau în familie. Dacă lucezi cu copii, este posibil să planifici o lecție sau să te pregătești pentru săptămâna care urmează.

S-ar putea să fii foarte conștient de semnele și simbolurile din jurul tău. Este posibil să vezi mai multe numere sau expresii importante care apar la întâmplare. Îngerii și ghizii tăi îți vorbesc acum. Este posibil să primești mesaje într-un vis, viziune, videoclip sau melodie.

Săgetător

Poți lucra cu membrii familiei, în special cu rudele mai în vârstă, pentru un obiectiv comun. Acest lucru s-ar putea referi la planificarea moștenirii, imobiliare sau a ajuta un membru al familiei să se mute. Poți stabili limite și anumite reguli.

Este posibil să primești o invitație de ultimă oră pentru a-ți vedea prietenii. Sau poate te întâlnești cu prietenii. Restaurantul unde mănânci ar putea avea muzică pe placul tău. Poți să te distrezi cu oameni pe care îi cunoști bine. Sau ai putea participa la o întâlnire de afaceri în care toată lumea vorbește simultan.

Capricorn

Poate că lucrezi la un proiect important de ceva vreme. Aceasta ar putea include scrierea unei cărți, planificarea unui curs sau participarea la o competiție de șah. Ești capabil să faci pași lenți și atenți către un obiectiv. Depui eforturi mari și faci progrese remarcabile.

S-ar putea să-ți auzi numele rostit în mulțime. Poți să ieși în evidneță pe rețelele sociale.Acum oamenii vorbesc despre tine și reputația ta crește.

Vărsător

Ai o bună concentrare și capacitatea de a descifra formule și planuri financiare complexe. Acesta este un moment bun pentru a configura un sistem care să te ajute să economisești mai mulți bani. Discută despre economiile pentru pensii. Aceasta este o energie bună pentru înființarea unui fond speculativ.

Vorbești despre ceea ce contează pentru tine. S-ar putea să acționezi pentru o cauză sau să faci campanie pentru candidatul tău preferat. Ai putea vorbi cu oamenii despre credința ta sau despre cum vezi lumea. Și s-ar putea să găsești oameni care cred în ceea ce faci și care pot deveni noi prieteni.

Pești

Persoanele din jurul tău sunt mai conștiente de talentele și abilitățile tale decât ești tu. Prea des te vinzi scurt. Ai putea primi o încurajare pentru a merge mai departe cu ceva important, cum ar fi un nou loc de muncă, începerea propriei afaceri sau un proiect creativ.

S-ar putea să ai o mulțime de informații de asimilat cu privire la împrumuturi, finanțare sau alte beneficii financiare. ste timpul să le cercetezi și să găsești ceea ce este relevant pentru tine.

Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri