Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 30 septembrie - 6 octombrie 2024. Cum afectează viața fiecărei zodii următoarele 6 luni după eclipsa solară de Lună Nouă

Horoscop săptămânal, 30 septembrie - 6 octombrie 2024. Cum afectează viața fiecărei zodii următoarele 6 luni după eclipsa solară de Lună Nouă

de Moira Dună    |   

Săptămâna începe cu Luna în Fecioară pe 30 septembrie, urmată de eclipsa solară de Lună Nouă în Balanță, pe 2 octombrie. Eclipsa va aduce teme de la începutul acestui an legate de dinamica relației și iubirea de sine. Putem reflecta la relațiile din trecut și la lecțiile pe care le-am învățat din ele.

Pe 4 octombrie 2024, Luna intră în Scorpion și va rămâne acolo până în weekend. După această energie de eclipsă, această Lună ne poate ajuta să reflectăm, să încetinim și să ne conectăm cu emoțiile. Este un timp pentru a plânge, pentru descoperirea de sine sau pentru a face planuri și a ne bucura de ceva care ne ridică moralul, după ceea ce va fi o săptămână plină de schimbări care este aici pentru binele nostru mai mare.

Berbec
Horoscopul săptămânii începe cu Luna în Fecioară, pe 30 septembrie, ajutând Berbecul să colaboreze cu ceilalți mai eficient. Teme similare continuă cu Luna Nouă în Balanță din 2 octombrie, o perioadă perfectă pentru a evalua transformările pe care vrei să le vezi în următoarele 6 luni cu relațiile tale actuale sau viitoare. Cu Luna în Scorpion, pe 4 octombrie, poți deveni mai confortabil ascultând și împărtășind experiențe emoționale cu ceilalți. O perioadă pentru a aprofunda legăturile.

Taur
Dacă Luna în Fecioară face trigon cu semnul tău la începutul acestei săptămâni, te simți încântător și revitalizat. În timpul Lunii Noi în Balanță, pe 2 octombrie, va fi o eclipsă puternică care se poate concentra pe modul în care trebuie să ai răbdare cu tine, cu corpul și mintea ta. Concentrează-te pe vindecarea în interior și asigură-te că îți faci timp pentru odihnă. Energia Scorpionului infuzează casa parteneriatului, pe 4 octombrie fiind un moment pentru a fi mai prezent pentru cei pe care îi iubești.

Gemeni
Energia mutabilă de la începutul săptămânii îți sporește încrederea și te ajută să rămâi pe pământ. Poți vedea cum Luna Nouă în Balanță, din 2 octombrie, îți permite să fii mai eficient și vei fi mai orientat pe detalii în următoarele 6 luni, când iei în considerare schimbările și evoluția pe care vrei să le creezi în cariera ta. Luna din Scorpion, de pe 4 octombrie, îți oferă un moment pentru a contempla modul în care vei continua să avansez,i pe măsură ce planifici idei mai strălucitoare pe care Jupiter îți permite să le aduci la viață.

Rac
Energia Fecioarei la începutul săptămânii te va aduce mai aproape de cei cărora le pasă de tine, făcând din acest moment unul plăcut de relaxare și de a te concentra pe experiențe vesele. Luna venusiană din Balanță, pe 2 octombrie, va aduce energie puternică de eclipsă. Poate fi o perioadă în care vei fi mai concentrat pe a crera. Așteaptă-te să-ți vezi latura artistică în următoarele 6 luni. Energia Lunii Scorpion, pe 4 octombrie, face un aspect cu Marte în zodia ta, adăugând teme suplimentare de la eclipsă. Fii mândru de lucrările tale creative și arată-le altora.

Leu
Cu Luna în Fecioară la începutul cestei săptămâni, vei deveni mai harnic. Începi să îndeplinești sarcini, iar Luna Nouă în Balanță, pe 2 octombrie, te poate ajuta să te gândești la noi modalități de a face lucrurile mai eficient. Alții îți pot lăuda intelectul, pe măsură ce intri în modul de rezolvare a problemelor, ceea ce te poate ajuta să prosperi în următoarele 6 luni ori de câte ori colaborezi cu alții. Luna în Scorpion, pe 4 octombrie, îți aduce mai multă ambiție, putere, iar conexiunile tale sociale te pot ajuta să cunoști oameni interesanți.

Fecioară
La începutul acestei săptămâni, s-ar putea să te simți supraîncărcat cu Luna în zodia ta, o energie plăcută înainte de eclipsa din Balanță, pe 2 octombrie. Mergi mai departe și găsește-ți sursa de iubire de sine și de vindecare. Luna în Scorpion, de pe 4 octombrie, îți aduce mai multă vindecare și curaj, un timp pentru a ajunge la alții și a face ceva distractiv. Poate fi o perioadă în care poți începe o călătorie de învățare.

Balanță
Esști vedeta spectacolului cu Luna Noua in zodia ta, pe 2 octombrie, energia se poate simti asemanatoare cu Eclipsa de Soare din Berbec, din 8 aprilie, dar de data aceasta este in zodia ta. Îți vei vedea curajul și puterea în următoarele 6 luni. Eclipsa poate închide cicluri, poate începe altele noi și te poate transforma. Transformarea poate fi vindecatoare și iluminatoare. Luna din Scorpion, pe 4 octombrie, se va simți ca o resetare. Un moment fructuos pentru a merge încet și a verifica cu tine însuți și cu ceea ce ai nevoie.

Scorpion
Pe măsură ce Luna în Fecioară la începutul acestei săptămâni îți aduce calm și răbdare, lucrurile vor deveni mai interesante cu Eclipsa de Soare din Balanță, din 2 octombrie, aducându-ți o verificare a realității. Dacă nu ai avut grijă de tine, tranzitul se poate simți vindecător. S-ar putea să arăți mai multă dragoste, în special cu Marte într-un semn de apă și Venus pe ascendentul tău, amintindu-ți să te distrezi, să încetinești și să experimentezi momentul. Luna din zodia ta adaugă același mesaj, arătându-ți dragoste și grijă, și fă ceva care să-ți aducă fericire.

Săgetător
Săgetătorul, ca semn zodiacal care a suferit multe transformări în ultima perioadă, săptămâna aceasta mai adaugă câteva. Luna în Fecioară te face să prioritizezi munca care trebuie făcută la începutul acestei săptămâni. Te vei simți mult mai vibrant, mai ales când le poți arăta altora inteligența și potențialul tău. Luna Nouă în Balanță, din 2 octombrie, poate aduce schimbări și înțelegere planurilor tale. În următoarele 6 luni vei fi conștient de schimbările necesare pentru a te înălța în domeniul tău. Poți începe o nouă experiență de învățare pentru a-ți consolida înțelegerea. Cu Luna Scorpion, pe 4 octombrie, poți utiliza tranzitul pentru odihnă, mai ales în weekend.

Capricorn
Visezi mare și nu ești limitat de ceea ce spun alții. Luna în Fecioară transmite acest mesaj la începutul acestei săptămâni, în timp ce preiei conducerea lui Marte în casa ta de parteneriat, împingându-te să lucrezi cu alții, chiar dacă poate fi frustrant. Luna Nouă în Balanță se va afla în cel mai înalt punct al diagramei tale, pe 2 octombrie, ceea ce face din acesta un tranzit puternic care va avea ecou în următoarele 6 luni. Ți se cere să joci frumos, să asculți pe ceilalți și să fii mai plin de compasiune. Energia Lunii în Scorpion, pe 4 octombrie, adaugă împământare și răbdare. O perioadă în care munca cu alții devine mai ușoară.

Vărsător
Când vine vorba de muncă grea, ești un semn zodiacal căruia îi place să-și asume provocările, mai ales într-un rol de conducere. Luna în Fecioară la începutul săptămânii te ajută să preiei conducerea și să-i ghidezi pe alții care au nevoie. Luna Nouă în Balanță, din 2 octombrie, se adaugă la aceasta și îți oferă instrumentele necesare pentru a continua drumul către succes. Odată ce Luna în Scorpion, pe 4 octombrie, intră în cel mai înalt punct al graficului tău, te popți  aștepta să vezi creșterea nivelului de încredere, deoarece știi că poți face față orice îți apare în cale.

Pești
Cu Luna în Fecioară la începutul săptămânii, poți fi un diplomat, ajutându-i pe alții și ascultându-i. Empatia ta îi poate ajuta pe ceilalți să se apropie de tine. Odată ce Eclipsa de Soare din Balanță are loc pe 2 octombrie, poate fi o perioadă în care tacticianul din tine iese la iveală, gata să ia măsuri și să fie învingător. Luna în Scorpion, pe 4 octombrie, închide săptămâna, permițându-ți să îți găsești partea războinică din tine. Știi că poți visa mare și realizezi atât de multe atunci când ai încredere în tine și ești susținut de ceilalți, potrivit yourtango.com.

Subiecte în articol: horoscop eclipsa soare luna noua
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri