Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 8 - 14 iulie 2024. E momentul să te concentrezi asupra ta

Horoscop săptămânal 8 - 14 iulie 2024. E momentul să te concentrezi asupra ta

de Vali Deaconescu    |   

Horoscop săptămânal 8 - 14 iulie 2024. Scorpionii se vor ocupa de treburile casnice, leii se simt obosiți, iar Berbecii sunt nevoiți să îți amâne planurile.

BERBEC
21 Martie - 20 Aprilie
Berbec, amână-ți planurile pentru moment. În zilele următoare vei avea de rezolvat numeroase sarcini neprevăzute care îți vor solicita întreaga atenție, așa că fă-ți loc în program.

TAUR
21 Aprilie - 21 Mai
Asumă-ți rolul de tipul puternic și tăcut săptămâna aceasta, Taur. Nu este necesar să îți împărtășești opiniile cu toată lumea, deoarece o aură de mister îți poate crește popularitatea.

GEMENI
22 Mai - 21 Iunie
Poate fi ușor să lași entuziasmul să îți depășească logica, Gemeni. Totuși, trebuie să fii răbdător și să nu permiți exuberanței să interfereze cu sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Acesta este un rețetar pentru probleme.

RAC
22 Iunie - 22 Iulie
Rac, un volum mare de muncă la birou îți poate scădea dorința de a face altceva. Totuși, nu rata ocazia de a participa la un eveniment social care te va atrage săptămâna aceasta.

LEU
23 Iulie - 23 August
Leu, va trebui să îți continui ritmul alert din această săptămână, chiar și atunci când începi să te simți obosit. Din fericire, ești încântat de unele dintre lucrurile de pe lista ta de sarcini.

FECIOARĂ
24 August - 22 Septembrie
Fecioară, implicarea cu persoanele potrivite acum îți deschide uși care poate au fost închise până acum. Nu rata ocazia de a folosi aceste noi contacte.

BALANȚĂ
23 Septembrie - 23 Octombrie
Balanță, sentimente contradictorii apar în săptămâna care urmează. Ai dorința de a îndeplini așteptările celor din jur, dar în același timp vrei și timp pentru tine.

SCORPION
24 Octombrie - 22 Noiembrie
Scorpion, menținerea concentrării pe treburile casnice este aproape imposibilă în această săptămână, când ești ușor distras de orice altceva care pare interesant. Încearcă să-ți finalizezi munca.

SĂGETĂTOR
23 Noiembrie - 21 Decembrie
Reevaluează-ți prioritățile, Săgetător. Făcând acest lucru te va ajuta să îți îndeplinești partea ta de obligații în diverse angajamente. Dacă este necesar, cere ajutorul altora.

CAPRICORN
22 Decembrie - 20 Ianuarie
Așteaptă-te să fii ocupat pentru restul lunii, Capricorn. Cu posibile sărbătoriri de ziua de naștere și sarcini de sărbători de finalizat, momentele libere vor fi rare.

VĂRSĂTOR
21 Ianuarie - 18 Februarie
Vărsător, învățarea unei noi abilități săptămâna aceasta îți va îmbogăți deja vastul repertoriu de competențe. Acesta este încă un motiv pentru a avea o atitudine pozitivă.

PEȘTI
19 Februarie - 20 Martie
Pune accent pe a te simți bine cu tine însuți săptămâna aceasta, Pești. Făcând acest lucru vei putea ajuta și pe alții în viitorul apropiat.

Subiecte în articol: horoscop horoscop saptamanal
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri