Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 iunie 2023. Berbecii au o zi minunată. Leii și Vărsătorii sunt energici. Scorpionii se simt blocați

Horoscop zilnic, 18 iunie 2023. Berbecii au o zi minunată. Leii și Vărsătorii sunt energici. Scorpionii se simt blocați

de Redacția Jurnalul    |   

Taurilor nu le merg lucrurile cum doresc, Gemenii preaiu conducerea, Racii se distrează, Fecioarele trebuie să facă lucruri pentru ele, Balanțele sunt sincere, Săgetătorii sunt gata de luptă, Capricornii sunt capricioși, iar Peștii au probleme de comunicare.

Berbec

Aceasta este o zi minunată. Te simți energic. Nu rata această oportunitate prefăcându-te că te doare capul și rămânând acasă fără să faci nimic. În loc să analizezi totul și să critici viața celorlalți, uită-te la a ta și vezi ce alegeri poți face acum. Decide cele mai bune acțiuni cu resursele pe care le ai. 

Taur

Nimic nu pare să se desfășoare cum vrei. Mintea ta rațională îți spune că lucrurile sunt bine și ai undă verde pentru a-ți continua planurile. Dar există o voce mică în interiorul tău care sugerează altceva. Poate bănuiești că planul tău este greșit. Poate ignori o anumită durere din inima ta păstrând-o secretă, în loc să o eliberezi.

Gemeni

Ești mult mai puternic emoțional decât de obicei. Vei fi surprins de evenimentele, gândurile și conversațiile pe care le ai. De cele mai multe ori, îi urmărești pe alții. Tu mergi cu fluxul. Ești relaxat și mulțumit de aproape orice. Astăzi, totuși, vrei să preiei conducerea și să le arăți altora cum ar trebui făcute lucrurile. Oamenii ar fi nebuni să nu te urmeze.

Rac

Deși aceasta poate fi o zi în care tot ceea ce vrei să faci este să te relaxezi, s-ar putea să nu poți. O voce mică îți spune să lucrezi. Poate că ești inspirat să faci curat în dulap, să faci schimbări prin casă ori să speli geamurile. Lasă aceste sarcini deoparte. Dacă ai energie, mai bine distrează-te!

Leu

S-ar putea să pară o zi făcută doar pentru tine. Ești puternic emoțional. Abordează toate acele proiecte pe care le iubești dar ai fost prea speriat pentru a începe. Ai multă energie și încredere. Vei reuși aproape în orice încerci, așa că nu pierde acest moment doar uitându-te la televizor.

Fecioară

Energia ta poate fi puțin împrăștiată. Deși zilele tale sunt pline de activități, te culci în fiecare seară simțind că nu ai făcut nimic. E timpul să prioritizezi. Examinează toate lucrurile pe care le faci pentru alții și pe cele pe care le faci pentru tine. S-ar putea să fii surprins de dezechilibrul pe care l-ai creat în lumea ta. Folosește această zi pentru a face lucruri pentru tine.

Balanță

Emoțiile și acțiunile tale sunt bine aliniate, ceea ce înseamnă că este posibil să faci lucruri care sunt mai în ton cu adevăratele tale convingeri. Această minunată aliniere a energiilor te va ține ocupat și departe de necazuri. Atâta timp cât ești sincer cu tine, nimeni nu se poate certa cu ceea ce faci sau cine ești. Nu ai motive să te scuzi.

Scorpion

S-ar putea să te simți blocat emoțional. Poate crezică natura ta sensibilă și iubitoare nu este pe deplin apreciată. Astăzi este energic și plin de viață, dar ai prefera să stai acasă și să te relaxezi. Fă asta! De ce este atât de greu pentru unii oameni să vadă că a nu face nimic înseamnă într-adevăr a face ceva - adică te relaxezi ? Nu lăsa pe nimeni să te convingă în ceva ce nu vrei să faci.

Săgetător

Se pare că ai mai multă armură emoțională care te va ajuta să faci față unei bătălii care se profilează. Undeva în lumea ta așteaptă un conflict. Poate că nu este evident, poate să nu fie mare, dar există. Astăzi ești mai pregătit să faci față lucrurilor în aer liber. Ai un arsenal mai mare de arme, iar bătaia ta spirituală și fizică este la apogeu.

Capricorn

S-ar putea să simți că resursele tale s-au epuizat. Nu renunța încă. Astăzi poate să nu fie cea mai bună zi din viața ta, dar asta nu înseamnă că ar trebui să te izolezi. S-ar putea să fii mai capricios decât de obicei, dar vei scăpa de asta. Poate că trebuie să fii puțin mai adaptabil.

Vărsător

Energia ta este foarte mare. Ai o capacitate minunată de a transforma o situație proastă într-una bună. Știi exact cum să ridici moralul celorlalți atunci când sunt dezamăgiți. Anumite probleme pot fi puțin prea emoționale pentru a putea fi gestionate confortabil. Există un ton agresiv, combativ. Ține garda sus.

Pești

De fiecare dată când aduci în discuție un subiect sensibil, important sau profund, îl strică cineva? S-ar putea simți că nu relaționezi bine cu ceilalți astăzi Poate vrei să te adâncești în probleme, în timp ce alții preferă să scufunde suprafața. Există multe moduri de a vedea aceleași lucruri și de a face față acelorași probleme. Găsește oameni care văd lucrurile în felul tău, decât să lupți cu cei care nu le văd.

Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop 18 iunie
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri