Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei de luni, 2 septembrie 2024: Luna Nouă în Fecioară aduce schimbări pentru toate zodiile

Horoscopul zilei de luni, 2 septembrie 2024: Luna Nouă în Fecioară aduce schimbări pentru toate zodiile

de Andreea Tiron    |   

Horoscopul zilei de luni, 2 septembrie 2024: Berbecii încep un nou capitol, Fecioarele sunt ambițioase, iar Capricornii vor să călătorească.

Berbec
Cu Luna Nouă de astăzi, dorința ta de a fi productiv, util și de ajutor te motivează să începi un nou capitol. Poate că vei avea parte de mai multe sarcini și îndatoriri zilnice, dar acestea îți vor aduce și un sentiment de împlinire și încredere.Ține minte că, deși ai ocazia să începi din nou, obiectivele tale ar trebui să fie provocatoare, dar suficient de rezonabile încât să nu te sperie înainte de a începe. Temperează-te! Cu un pătrat Marte-Neptun iminent, poate apărea o energie confuză sau dezorientantă. Poți să nu știi de unde să începi în abordarea proiectelor sau să te întrebi temporar ce faci sau încotro te îndrepți. Dorințele tale pot fi brusc schimbătoare sau neobișnuite, distrăgându-te de la calea ta, și s-ar putea să fie mai mult despre amânare decât despre satisfacerea unei nevoi profunde, așa că fă tot posibilul să eviți distragerile. Totuși, dacă ți-ai ignorat nevoia de a evada, de a te odihni sau de a-ți folosi imaginația, acest aspect îți poate reaminti cât de importante sunt aceste nevoi în viața ta.

Taur
Luna Nouă de astăzi deschide uși pentru tine în plan romantic și creativ în săptămânile următoare. Este un moment bun pentru a te reorienta într-o nouă direcție pe plan emoțional.  S-ar putea să ai unele preocupări legate de bani sau confort.. Încearcă să nu te grăbești și lasă procesul să se desfășoare natural – nu este niciodată o idee bună să forțezi lucrurile în preajma unei Luni Noi. Este un moment bun pentru a întoarce o nouă filă, cu atenție și minte deschisă, iar evenimentele actuale îți pot scoate la iveală sentimentele, înclinațiile romantice și impulsurile creative. Ne îndreptăm către un pătrat Marte-Neptun, și pot exista unele suișuri și coborâșuri sau confuzii legate de prieteni și resurse. S-ar putea să te simți temporar puțin lipsit de direcție, orientare sau sprijin. 

Gemeni
Noi începuturi în săptămâna următoare vor fi legate de casă, familie, confort, siguranță, familiaritate și afaceri pe termen lung. Te simți entuziasmat  să abordezi aceste domenii ale vieții într-un mod nou. Obiectivele viitoare pot include redecorarea casei sau pacea și confortul cu cei dragi. Poate fi timpul pentru o reamenajare a locuinței! Nu trebuie să ai un obiectiv îndepărtat sau un plan final pentru a face un oarecare progres. Stabilește provocări sau obiective mici și lucrează la ele între timp, și în cele din urmă imaginea de ansamblu se va contura. 

Rac
Recent, ai devenit mai conștient de dorința puternică de a ieși în lume, de a învăța, de a te conecta și de a-ți împărtăși ideile, iar cu această Lună Nouă, vei simți că ai mai mult control și direcție. Lansarea de noi proiecte și implementarea ideilor vor primi undă verde. Cel mai bine este să nu forțezi lucrurile. Luna Nouă de astăzi este despre a o lua de la capăt mental. Pot exista unele speranțe năruite sau schimbări de dispoziție cu care să te confrunți.

Leu
Luna Nouă de astăzi are loc în sectorul din harta ta solară care guvernează puterea ta de câștig, confortul și securitatea. Este un moment bun pentru noi abordări legate de finanțele tale, veniturile, resursele personale, obiectele de valoare și stima de sine. Uneori, sentimentul temporar de insecuritate în legătură cu situația ta este suficient pentru a te motiva să îți întărești poziția. Deși gestionarea banilor poate fi în centrul atenției cu această Lună Nouă, este, de asemenea, un moment fantastic pentru a te bucura de activități concrete și stabilizatoare. Asigură-te că faci noi începuturi treptat. 

Fecioară
Luna Nouă de astăzi are loc în zodia ta și este puternică pentru simțul tău de sine și spiritul tău de a porni de la zero. Este un moment bun pentru a te pune pe primul loc! Ești ambiționat și determinat, iar schimbările pe care le faci acum pot părea bruste și rapide, dar ele sunt rezultatul unor nevoi acumulate în timp. Aceasta este o perioadă pentru o trezire emoțională. Decizi că este timpul să preiei controlul asupra vieții tale și îți alegi propriul drum, poate din cauza unei nemulțumiri sau a unei recunoașteri bruște a faptului că îți este dor de ceva nou. Dacă emoțiile tale sunt puternice, ele te vor inspira să faci schimbări importante. Din păcate, este ușor să te simți împrăștiat sau nesigur cu un pătrat Marte-Neptun care se apropie. Acesta este un alt motiv pentru care este înțelept să nu te grăbești să faci schimbări importante – așteaptă să-ți vină inspirația potrivită. 

Balanță
Este o perioadă a anului potrivită pentru a-ți face timp să te retragi sau să te distanțezi de chestiunile stresante. Se vor dezvălui detalii importante sau informații ascunse și ești pregătit să lași în urmă ceva sau pe cineva. Poate fi timpul să te eliberezi de o povară și să o lași în trecut. Este o perioadă minunată pentru a medita și a reflecta asupra a ceea ce a trecut. Setează noi obiective spirituale sau emoționale. Se apropie un pătrat Marte-Neptun, și s-ar putea să ai dificultăți temporare în menținerea unei direcții clare. Tensiunile legate de muncă și sănătate pot escalada, ceea ce poate sugera că ai nevoie de mai multă odihnă, relaxare și reîncărcare. 

Scorpion
Luna Nouă de astăzi te inspiră să te reconectezi cu obiectivele tale de fericire pe termen lung. Simți o puternică dorință de a-ți face mai mulți prieteni sau de a te asocia mai mult în rețele și comunități, sau de a contribui la ceva mai mare decât tine însuți. Această Lună Nouă ar putea aduce o nouă prietenie sau un nou proiect. Având în vedere că Marte și Neptun se îndreaptă către un pătrat, poate fi înțelept să-ți temperezi așteptările sau să te pregătești pentru o mică confuzie. Este posibil să fii temporar nesigur de cineva sau ceva, și poate fi o provocare să te decizi în legătură cu prioritățile tale.

Săgetător
Cu Luna Nouă de astăzi, noi începuturi legate de cariera ta, imaginea publică, responsabilitățile sau direcția vieții sunt în prim plan. Ești într-o poziție excelentă pentru a întoarce o filă nouă. Evenimentele și circumstanțele din zilele următoare te vor motiva să îți redefinești obiectivele, iar săptămânile următoare sunt excelente pentru planificare și pentru a pune în mișcare idei noi. Responsabilitățile sau îndatoririle vor deveni mai clare și, eventual, mai presante. Este un moment bun pentru a te gândi la moduri de a-ți îmbunătăți planurile pe termen lung, cariera, reputația și viața profesională. 

Capricorn
Luna Nouă de astăzi îți va deschide uși către experiențe noi. Este un moment bun pentru a ieși din zona ta de confort și pentru a experimenta lucruri noi. Evenimentele care au loc acum pot ajuta la amplificarea dorinței tale de a călători, de a învăța și de a te conecta cu noi culturi, idei și perspective. Totuși, pătratul iminent Marte-Neptun sugerează că ar trebui să fii atent la detalii și să eviți să te lași prins în iluzii sau în vise neclare. S-ar putea să simți o scădere temporară a motivației, dar aceasta poate fi o oportunitate pentru a-ți revizui planurile și pentru a te concentra asupra aspectelor care necesită mai multă atenție. Încearcă să fii realist în legătură cu ceea ce poți realiza și nu te lăsa distras de promisiuni false sau de așteptări nerealiste.

Vărsător
Luna Nouă de astăzi îți aduce un nou început în chestiuni legate de resursele comune, intimitate, relațiile apropiate sau finanțele pe care le împărtășești cu alții. Te concentrezi pe modul în care îți gestionezi parteneriatele financiare sau emoționale, și să găsești noi modalități de a te simți mai în siguranță și mai confortabil în aceste domenii. Este un moment bun pentru a face schimbări în modul în care abordezi resursele, datoriile sau obligațiile față de ceilalți. Ai grijă să nu te lași prins în iluzii sau în promisiuni false. În schimb, încearcă să rămâi centrat și realist în privința așteptărilor tale.

Pești
Luna Nouă de astăzi poate marca un moment de cotitură în relația ta amoroasă, o prietenie sau o colaborare. Simți nevoia de a face schimbări semnificative în modul în care relaționezi cu ceilalți. Pătratul Marte-Neptun care se apropie aduce o oarecare incertitudine sau confuzie, mai ales în ceea ce privește dorințele tale personale și obiectivele tale relaționale. Este posibil să te simți temporar nesigur de ceea ce vrei sau de modul în care să te apropie de ceilalți. Încearcă să nu iei decizii importante până când lucrurile nu devin mai clare. Este o perioadă bună pentru a reflecta și a reevalua, mai degrabă decât pentru a lua măsuri decisive.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri