Jurnalul.ro Ştiri Locale În atenția șoferilor! Podul de la Agigea a fost închis. Care este ruta alternativă

În atenția șoferilor! Podul de la Agigea a fost închis. Care este ruta alternativă

Șoferii care au drum în sudul litoralului trebuie să se "înarmeze" cu nervi de oțel! Asta după ce circulația pe podul de la Agigea a fost închisă total începând de astăzi, 8 mai a.c., iar aceștia sunt nevoiți să apeleze la varianta ocolitoare. Încă de dimineață, se formase cozi interminabile, iar conducătorii auto stăteau pe loc fără să înainteze chiar și zeci de minute. Amintim că în perioada 8 -25 mai a.c. podul de la Agigea va fi închis, iar Canalul Dunăre-Marea Neagră va putea fi traversat în condiții optime pe noul pod (Podul Apolodor), aflat la o distanță suplimentară de doar 2,8 km. Pentru evitarea blocajelor în trafic, ruta alternativă propusă este următoarea:

-nodul rutier A4 (intersecţie cu DN39, Agigea) - A4 (intrare port Constanţa Sud) - podul nou peste Canalul Dunăre - Marea Neagră - bretea acces la DN39A - DN 39A - DN39 (Eforie Nord - Agigea).

După redeschiderea podului, toate cele patru benzi vor putea fi utilizate fără restricții de circulație, pe întreaga durată a sezonului estival. În cazul în care vremea va fi favorabilă (fără vânt puternic) și va permite finalizarea lucrărilor într-un termen mai scurt, podul de la Agigea poate fi redeschis mai devreme.

Polițiștii roagă șoferii de pe DN 39 să respecte indicațiile echipajelor de poliție rutieră care îndrumă conducătorii auto pe podul nou de la Agigea. Astăzi (n.r. 8 mai a.c.) sunt două echipaje ale Serviciului Rutier Constanța în zonă pentru a fluidiza traficul.

Sursa: replicaonline.ro

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri