Jurnalul.ro Cultură Muzica Îndrăgitul cântăreț italian Al Bano, operat de urgență pe cord

Îndrăgitul cântăreț italian Al Bano, operat de urgență pe cord

Cunoscutul cântăreţ italian Al Bano Carrisi a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă după ce a suferit două infarcturi şi va rămâne internat în următoarele zile într-un spital din Roma, a scris sâmbătă revista italiană ''Oggi", preluată de EFE. 

Cântăreţul a fost operat în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce în cursul după amiezii de vineri a suferit două atacuri de cord foarte puternice, într-un interval de două ore, în timp ce făcea repetiţii pentru concertul de Crăciun, la Auditorium Conciliazione din Roma, în apropiere de piaţa Sf. Petru din centrul Vaticanului. 

Al Bano a explicat că a suferit o intervenţie chirurgicală care a durat trei ore, iar în acest interval a fost în semi-sedare, aşa că a putut auzi ''tot ce au spus" doctorii. 

      "M-au operat în timpul nopţii. Trei ore de intervenţie, în semi-sedare. Am ascultat tot ce spuneau şi a trebuit să-mi muşc limba: am vrut să fac glume, dar apoi m-am gândit că e mai bine să nu le distrag atenţia", a mărturisit el. 

      Al Bano a dat asigurări că se simte ''bine'' şi că speră să rămână în spital doar încă "câteva zile'', pentru că, a spus el, are "lucruri de făcut''.AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri