Jurnalul.ro Ştiri Locale Întâmplare șocantă la Iași. O femeie a revenit la viață în timpul priveghiului

Întâmplare șocantă la Iași. O femeie a revenit la viață în timpul priveghiului

de Redacția Jurnalul    |   

O întâmplare șocantă a avut loc într-o comună din județul Iași. O femeie pe care rudele se pregăteau să o conducă pe ultimul drum, s-a trezit la viață în timpul priveghiului.

Aceasta suferise un atac vascular cerebral (AVC), iar apropiaţii au crezut că a murit. Femeia are 94 de ani și este din localitatea Sârca. În timpul pregătirilor de înmormântare, fata ei a observat că femeia dădea semne de viață. Fiica plângea lângă mama ei, moment în care femeia a deschis ochii și și-a mișcat mâinile. 

Citiți și Accident grav cu 5 mașini și 17 persoane implicate pe autostrada A1, în dreptul localității Cunța! Planul Roșu de Intervenție a fost activat

Anunțul morții bătrânei a fost dat de o vecină, care a fost rugată de fiica femeii să meargă la ea deoarece nu mai răspundea la telefon de două zile. După ce a intrat în casa bătrânei, femeia a găsit-o căzută pe jos, cu un buchet de flori în mână.

Vecina nu s-a apropiat de aceasta dar i-a spus fiicei că a murit. Vestea s-a răspândit în sat iar preotul a tras clopotele la biserică. 

Citiți și Tragedie în IT. Una dintre cele mai influente femei din Silicon Valey a murit la 56 de ani 

Unii săteni se pregăteau să meargă la priveghi, în timp ce bătrâna era transportată la spital. 

Femeia a suferit un AVC care nu a fost fatal iar acum ea este internată la un spital din Iași. Starea ei este gravă, iar medicii nu cred că își va mai reveni, transmite Antena3 CNN.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri