Jurnalul.ro Timp liber Isabella Cârmu, Channel Manager Antena 1: „Postul s-a specializat foarte mult pe divertisment, avem şapte producţii în grila de primăvară”

Isabella Cârmu, Channel Manager Antena 1: „Postul s-a specializat foarte mult pe divertisment, avem şapte producţii în grila de primăvară”

„Next Star” şi „Te cunosc de undeva”, lideri de audienţă la primele ediţii. Dar și „Te pui cu blondele?”
„Startul a fost dat deja, însă vorbim de o grilă dinamică, ce se lansează în etape diferite. Românii au văzut şi au apreciat deja primele emisiuni din noile serii «Next Star» şi «Te cunosc de undeva». Ambele show-uri au înregistrat audienţe mari pe target-ul comercial şi au fost lideri de audienţă în rândul publicului de la oraşe. «Next Star» are schimbări în procedura de votare şi un nou juriu, format din CRBL, Dorian Popa, Alina Eremia şi Pepe, iar «Te cunosc de undeva» – o echipa nouă de vedete. Să nu uităm, însă, de celebra emisiune «Te pui cu blondele?», care înregistrează audiențe spectaculoase”.

Producţii noi, în curs de pregătire
„În perioada următoare se va difuza un cooking show nou, în care miza este ridicată la nivelul chef-ilor, de data aceasta ei sunt în competiţie. Show-ul se numeşte «Chefi la cuţite». Suntem încrezători că un astfel de format este aşteptat de tele¬spectatori. Se filmează deja «În puii mei», Mihai Bendeac va avea un sezon complet. Desigur, există şi personaje noi, dar Bendeac va interpreta şi roluri celebre, îndrăgite deja de tele-spectatori. Vor mai exista în grilă două noi mega-show-uri, care sunt realizate pe baza unor idei locale. «Bravo, România!» este unul dintre ele şi mai avem în pregătire încă o emisiune de calibru, care îşi propune să descopere cel mai amuzant român. Mai multe amănunte vom da, însă, la timpul potrivit. «Insula iubirii» este o altă emisiune care a înregistrat audienţe mari în sezonul trecut şi care revine cu noi tentaţii pentru cuplurile de îndrăgostiţi. Show-ul s-a filmat tot în Thailanda.

Grila Antenei 1 se bazează pe mai multe producţii decât în alte primăveri. În ultimii ani, postul s-a specializat foarte mult pe divertisment, avem şapte emisiuni în grila de primăvară. Antena 1 are, la ora actuală, şi cea mai puternică echipă de producţie din România, şi le putem oferi telespectatorilor noi formate internaţionale dar şi interne. Este foarte important că dezvoltăm formate bazate pe creativitatea locală. Avem încredere în producă¬torii autohtoni: Next Star, Şerifi de România şi Ham talent sunt doar câteva exemple recente în acest sens”.
 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri