Jurnalul.ro Ştiri Politică Ministrul Educației, Ligia Deca, va candida pentru un post de senator în Vâlcea

Ministrul Educației, Ligia Deca, va candida pentru un post de senator în Vâlcea

de Redacția Jurnalul    |   

Ligia Deca va candida pentru un mandat de senator în Vâlcea, iar lista de deputați e deschisă de Cristian Buican, anunță filiala PNL: „Sunt oameni care au făcut dovada competenţei de-a lungul timpului şi au dorinţă de a lupta pentru binele judeţului Vâlcea, precum şi binele țării”.

„Biroul Politic Național a votat lista finală de candidaţi pentru Alegerile Parlamentare din 1 decembrie 2024, la Senat şi Camera Deputaţilor, a Filialei PNL Vâlcea. În fruntea listei de deputaţi se află domnul profesor şi Preşedinte PNL Vâlcea, Cristian Buican, iar la Senat lista este deschisă de doamna Ministru al Educaţiei, Ligia Deca. Regăsim pe lista noastră oameni care au făcut dovada competenţei de-a lungul timpului şi au dorinţă de a lupta pentru binele judeţului Vâlcea, precum şi binele ţării! Oameni care au demonstrat deja în Parlamentul României în mandatele anterioare, sau persoane noi, dornice de a aduce un suflu nou în politica românească. Suntem hotărâți să lucrăm doar în slujba și în interesul cetățenilor”, anunță PNL Vâlcea.

Potrivit comunicatului, fiecare dintre candidații PNL la Senat sau Camera Deputaţilor se regăsește pe listă „după o temeinică și onestă analiză a modului în care fiecare poate contribui la realizarea programului PNL de dezvoltare a județului și creștere a nivelului de trai al cetățenilor”.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: ligia deca senator valcea
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri