Jurnalul.ro Horoscop Luna Nouă în Leu. Noroc și încredere pentru toate zodiile

Luna Nouă în Leu. Noroc și încredere pentru toate zodiile

de Moira Dună    |   

Luna Nouă în Leu se va produce pe 8 august 2021, la ora 9.50 GMT, și este un aspect norocos deoarece se întâmplă în aceeași zi în care steaua Sirius se află pe aceeași linie cu Soarele. Așadar, va fi momentul perfect pentru a-ți exprima cele mai arzătoare dorințe, scrie bustle.com. 

Leul este conectat la recunoașterea propriei valori, încredere, creativitate, romantism. Poți simți astfel un impuls de carismă și magnetism în timpul Lunii Noi. Totodată, va fi activată axa Leu-Vărsător.

Iată cum va influența Luna Nouă din Leu fiecare zodie:

Berbec

Acum se vor debloca cele mai ambițioase planuri. Ești îndrăzneț și ai o forță pe care trebuie să o foloseștii. Lărgește-ți orizonturile întâlnindu-te cu oameni noi în diferite cercuri sociale. Gândește-te la noi prietenii, la noi opere de artă și descoperă-ți noi pasiuni.

Taur

Înclinația ta nativă spre estetică va fi activată. Energia ta venusiană se va afla în armone cu pasionalul Leu, amplificându-ții latura romantică și șmecheră. Vrei să te agăți de confort dar este momentul să-ți stablești noi obiective legate de frumusețe, cum ar fi o tunsoare îndrăzneață ori haine noi.

Gemeni

Luna Nouă Leu va aspira la Mercur, planeta ta dominantă și guvernatorul comunicării tuturor lucrurilor. Deci, gândește-te înainte de a vorbi și stabilește-ți intențiiile. Apoi Mercur intră în Fecioară, ceea ce te va face mai diplomat decât ești în mod normal. Crează-ți un cerc social cu oamenii potriviți pentru tine.

Rac

Întrucât luna este planeta ta conducătoare, iar jucăușul Leu îți sporește ambițiile s-ar putea să te simți puțin dezorientat. Dar nu te îngrijora. Leul va acționa conform planurilor tale. Ai puterea de a-ți transforma cele mai mari aspirații în realitate. Uneori, singurul lucru care te împiedică este sinele tău și nevoia de securitate. Așa că nu lăsa visele și ambițiile tale să treacă, folosește-te de încrederea Leului pentru a trece la acțiune. 

Leu 

Ești o putere naturală, iar acest lucru va fi amplificat acum. Luna Nouă va fi despre autenticitate și te poți aștepta să conduci cu inima. Dacă anul acesta te-ai simțit epuizat, acum este momentul bun pentru a-ț lăsa copiilul interior să te ghideze. Oamenii sunt inspirați de generozitatea ta, așa că nu uit să o folosești în momentele în care te simți provocat.

Fecioară

Este timpul să renunți la planificare și să introduci noi obiceiuri în rutina zilnică. Leul te va îndemna să fii mai spontan și mai creativ cu planurile tale de viitor și Standardele înalte pentru tine și pentru ceilalți sunt admirabile, dar acum te vei bucura de dulceața vieții. Consideră această Lună Nouă o invitație de a crea dincolo de limitele pe care vi le-ai stabilit.

Balanță

Nevoia ta de conexiune va fi maximă. Ești influențată de energia iubitoare de distracție a Leului, iar acest tranzit îții servește ca o lecție despre compromis. Uneori renunți la ceea ce îți dorești pentru a-i face pe alții fericiți. În timpul Lunii Noi vei exersa însă despre cum să păstrezi armonia în timp ce îți îndeplinești nevoile. Află dacă și ceilalți te iau în serios. Dacă răspunsul este nu, găsește oameni noi.

Scorpion 

Pregătește-te pentru această Lună Nouă norocoasă din Leu pentru a aduce abundență vieții tale. Aceasta activează averea și prosperitatea, așa că veți ajunge cu noi oportunități și vei lua decizii financiare sănătoase și chiar vei semna noi contracte. Înțelegi valoarea pașilor mici care aduc rezultate mari și poți vedea mai clar calea către securitatea financiară. Citește bne contractele înainte de a semna. Ceea ce semen acum, vei culege roade pe termen lung.

Săgetător

Te simți la fel de îndrăzneț ca întotdeauna, iar această nebunie vine cu abundență și noroc pentru cei care îndrăznesc să viseze și să-și asume riscuri. În mod natural, vrei să-ți extinzi orizonturile și să te ocupi de mai multe proiecte și experiențe simultan. Cu această Lună Nouă în Leu, marea întrebare este„ Care va fi următorul pas? Energia aprinsă a acestui tranzit se simte inspirată și ușor copleșitoare cu atâtea opțiuni. Totuș, nu te implica mai mult decât poți duce.

Capricorn

Ești pe cale să te ascunzi în timpul acestei Luni Noi. Și nu doar financiar. Este vorba ș despre încrederea în tine. Este tiimpul să primești recunoașterea pe care o meriți la locul de muncă, în relații și parteneriate. Dar această apreciere începe cu încrederea în tine. Dacă ai reușit asta, acum culegi roadele pentru cât de sigur de tine ești.

Vărsător 

Autenticitatea ta îndrăzneață este suprasolicitată în timpul acestei lunații. Poți conta pe vibrațiile semnului tău din opoziițiie, Leul, pentru a te conecta spiritual cu ceilalți, chiar dacă ești foarte selectiv. Este un moment bun pentru a vedea pe cine ai lăsat să intre în cercul tău social, iar Leul îți cere să gândești cu inima. Deș este posibil să nu spui, vrei dragoste și prietenie la un nivel ma profund. Vorbește din inimă și fii transparent cu privire la sentimentele tale.

Pești 

Pregătește-te pentru siguranța Leului în timpul Lunii Noi. Ți se cere să fii loial, în tim ce Leul te împinge să strălucești. Ești un geniu creator și ai atât de multe de împărtășit lumii. Acum este momentul să-ți exprimi noile oferte și idei. Este un moment magic. Profită de această lunație specială pentru a-ți exprima creativitatea naturală. 

 

Subiecte în articol: luna noua leu
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri