Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu, despre șeful statului român: "Vi s-a părut că, în 10 ani, Iohannis a fost un președinte independent?"

Marcel Ciolacu, despre șeful statului român: "Vi s-a părut că, în 10 ani, Iohannis a fost un președinte independent?"

de Redacția Jurnalul    |   

„Vi s-a părut că, în 10 ani, Iohannis a fost un președinte independent? Pe mine mama, în clasa întâi, m-a luat de mână și m-a dus la școală”, a fost reacția lui Marcel Ciolacu, întrebat dacă Iohannis l-a prezentat pe Ciucă liderilor NATO.

Ciolacu a fost întrebat, vineri, dacă Iohannis încearcă să îl ajute pe Ciucă, în contextul imaginilor de la summit-ul NATO, în care președintele l-a luat alături de el pe Nicolae Ciucă și l-a prezentat mai multor lideri din NATO.

Inițial, președintele PSD l-a întrebat pe jurnalist de ce nu îi adresează întrebarea direct președintelui Iohannis.

„Vi s-a părut că 10 ani de zile președintele Klaus Iohannis a fost un președinte independent? Vi s-a părut că domnul Klaus Iohannis 10 ani de zile a fost un președinte apolitic? Vi s-a părut că domnul Klaus Iohannis nu s-a implicat în viața politică și în campaniile electorale alături de Partidul Național Liberal?”, a răspuns apoi.

Întrebat dacă asta e ceea ce a făcut și la summit-ul de la Washington, Ciolacu a răspuns: „Nu. În cei 10 ani de zile domnul Klaus Iohannis nu s-a implicat în campaniile Partidului Național Liberal? Domnul președinte Klaus Iohannis nu a atacat Partidul Social Democrat și implicit pe mine personal? Aveți alte așteptări pe sfârșit de mandat? Eu nu am. Pe mine, de exemplu, mama, Dumnezeu să o ierte, în clasa întâi m-a luat de mână și m-a dus la școală”.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri