Jurnalul.ro Sport Fotbal international Marea finală Euro 2024: Cum se pregătesc englezii pentru meciul cu Spania. Totul se oprește în Marea Britanie la ora partidei

Marea finală Euro 2024: Cum se pregătesc englezii pentru meciul cu Spania. Totul se oprește în Marea Britanie la ora partidei

de Redacția Jurnalul    |   

Supermarketurile din Marea Britanie se închid duminică mai devreme pentru finala Anglia-Spania de la Euro, iar organizatorii unui festival au anunțat că vor încheia mai repede concertele, astfel încât fanii să ajungă la meci.

Potrivit Sky News, companiile aeriene au introdus zboruri suplimentare pentru ca zeci de mii de fani ai Angliei să călătorească în Germania la finala Euro 2024.

O mare parte dintre biletele scoase la vânzare au fost însă vândute.

Organizatorii festivalului Wireless au anunțat că, duminică, vor încheia mai repede concertele, astfel încât fanii să aibă „suficient timp” să se întoarcă acasă pentru a urmări finala Euro.

De asemenea, mai multe lanțuri de supermarketuri au transmis că vor închide magazinele mai devreme în ziua meciului pentru a permite personalului să urmărească finala Euro 2024.

Anglia va înfrunta Spania în finala Euro duminică de la ora 22.00.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: EURO 2024 marea finala anglia
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri