Jurnalul.ro Ştiri Observator Două maşini implicate într-o filmare s-au ciocnit. Doi cascadori şi un cameraman au fost răniți

Două maşini implicate într-o filmare s-au ciocnit. Doi cascadori şi un cameraman au fost răniți

de Redacția Jurnalul    |   

Două autoturisme implicate în filmările la pelicula ''Cursa'' s-au ciocnit, duminică seara, pe o stradă din Bucureşti, închisă pentru turnarea scenelor respective, doi cascadori şi un cameraman fiind răniţi.

"Ieri, 25 august, în jurul orei 22,00, în jurul orei 22,00, poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 6, a avut loc un accident între două autoturisme. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţişti din cadrul subunităţii, care au stabilit faptul că, pe segmentul de drum anterior menţionat, ce era închis circulaţiei publice, în conformitate cu avizul comisiei tehnice de circulaţie, din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, se derulau activităţi de filmare", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, luni, AGERPRES.

Unul dintre autovehicule a lovit bordura ce delimitează partea carosabilă de partea pietonală, moment în care a fost acroşat din spate de către cealaltă maşină.

"Ca urmare a evenimentului, trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 23 şi 56 de ani, au fost transportate la un spital pentru îngrijiri medicale", a indicat sursa citată.

Cercetările sunt continuate de Secţia 20 Poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Codin Maticiuc, unul dintre producătorii filmului, a precizat, într-o postare, pe pagina sa de Facebook, că în accident au fost răniţi doi cascadori profesionişti şi un cameraman, care au fost transportaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă, unde se află în afara oricărui pericol.
 

"Suntem aici, la Spitalul Universitar, la Primiri-urgenţe şi mă bucur să vă anunţ că sunt bine, sunt în afara oricărui pericol, am trecut şi de CT-uri, de foarte multe teste, iar cei trei sunt foarte bine, mulţumim lui Dumnezeu. Contează doar oamenii, iar ei sunt bine", a transmis Maticiuc, prezent la spital. AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri