Jurnalul.ro Ştiri Externe Michelle Obama neagă speculațiile potrivit cărora va candida la președinție

Michelle Obama neagă speculațiile potrivit cărora va candida la președinție

de Redacția Jurnalul    |   

Michelle Obama "nu va candida" în cursa pentru președinția SUA din 2024. Declarația vine după un sondaj care a arătat că Michelle Obama era principala opțiune pentru a-l înlocui pe președintele Joe Biden în calitate de candidat al Partidului Democrat.

După ce un sondaj de opinie a arătat că Michelle Obama, fosta Primă Doamnă a Statelor Unite, era principala opțiune pentru a-l înlocui pe președintele Joe Biden în calitate de candidat al Partidului Democrat la alegerile prezidențiale, biroul acesteia a dezvăluit poziția sa în ceea ce privește viitoarele alegeri prezidențiale, potrivit NBC News.

Michelle Obama nu are intenția de a candida la președinție, chiar dacă mulți dintre susținătorii ei așteaptă cu nerăbdare acest lucru.

Ea susține în mod activ campaniile de realegere a vicepreședintelui Kamala Harris și a președintelui Joe Biden.

Biroul fostei prime doamne a precizat că planurile sale nu includ candidatura la funcția de președinte. Crystal Carson, directorul de comunicare al biroului ei, a declarat: "Așa cum fosta Primă Doamnă Michelle Obama a exprimat de mai multe ori de-a lungul anilor, nu va candida la președinție. Doamna Obama susține campania de realegere a președintelui Joe Biden și a vicepreședintelui Kamala Harris".

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: michelle obama presedintie
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri