Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Fifor, candidat PSD la Arad, în alianță cu ALDE și PNȚCD

Mihai Fifor, candidat PSD la Arad, în alianță cu ALDE și PNȚCD

de Ion Alexandru    |   

Fost ministru al Apărării Naționale, dar și al Internelor în cadrul guvernelor Tudose și Dăncilă, Mihai Fifor, și-a lansat, ieri, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Arad. Filiala locală a PSD, pe care Fifor o conduce, a decis, totodată, să încheie o alianță politică, în vederea alegerilor locale din 27 septembrie, cu ALDE și Partidul Național Țărănesc – Creștin Democrat (PNȚCD). Colaborarea dintre cele trei partide la nivel local se numește Platforma Social-Liberal Creştină (PSLC). 


„O decizie pe care am luat-o în forul de conducere al PSD Arad, fiind susţinut de colegii mei, deputatul Florin Tripa - preşedinte executiv al partidului, Eusebiu Pistru - vicepresedinte PSD şi preşedintele organizaţiei municipale a PSD Arad, Ilie Cheşa”, a precizat Mihai Fifor. Acesta a adăugat că, pe lângă candidatura sa la Primăria Arad, s-a decis ca PSD să meargă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean cu Ruben Budău. Fifor explică de ce PSD nu merge singur în această bătălie locală.

„Este nevoie de o o echipă cât mai mare pentru a intra în luptă împotriva grupării Falcă, ce a căpuşat Aradul în ultimii 16 ani. E nevoie să fim cât mai mulţi. E nevoie să fim puternici împreună, pentru Arad. Atât pentru judeţ, cât şi pentru municipiu. Ne dorim să nu ne mai uităm cu jind la oraşele din jurul nostru, care s-au dezvoltat în ultimii ani. Ne dorim şi noi un Arad modern, european şi cool”, a conchis Fifor.
 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri