Jurnalul.ro Ştiri Politică Florin Barbu, despre plafonarea adaosului la alimente: Sunt sesizări de practici comerciale neloiale

Florin Barbu, despre plafonarea adaosului la alimente: Sunt sesizări de practici comerciale neloiale

de Redacția Jurnalul    |   

Ministrul Agriculturii Florin Barbu a declarat miercuri că există sesizări privind practici comerciale neloiale în ceea ce privește plafonarea adaosului la alimentele de bază și cere ANAF să le verifice.

Întrebat miercuri, la finalul ședinței de Guvern, în ce stadiu este proiectul plafonării adaosului comercial la produsele românești, ministrul Agriculturii a spus: „Suntem în discuții cu retailerii, cu procesatorii, inclusiv cu mediul asociativ, cred că îl vom finaliza în perioada următoare”.

El a cerut ANAF să facă verificări.

„Mi-aș dori mai mult, Agenția Națională Fiscală să verifice ordonanța care în momentul de față este învigoare până la 31 decembrie. Sunt anumite sesizări din partea anumitor procesatori că ar fi anumite practici comerciale neloiale și i-aș ruga pe cei de la ANAF să facă verificări pe aceste aspecte”, a declarat Florin Barbu.

Întrebat dacă există posibilitatea ca proiectul să nu mai fie adoptat, el a spus: „Eu nu cred că există posibilitatea asta”.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri