Jurnalul.ro Special Interviuri Mona Segall: “Bravo, România, un show care reunește români speciali”

Mona Segall: “Bravo, România, un show care reunește români speciali”

 

 

 

 

Și Mirabela Dauer, marea artistă, este, în premieră, membrul juriului unui supershow de divertisment. Flerul nostru ne spune că va fi îngăduitoare cu grupurile aflate în concurs, ne înșelăm?

Pe Mirabela am cooptat-o foarte simplu, a fost de ajuns un telefon...pentru ca i-a placut mult proiectul. Nu este mai îngăduitoare sau mai puțin îngăduitoare decât ne-am dorit să fie. Pare că a facut asta de când lumea și demonstrează aceeași naturalețe, carismă și talent binecunoscute tuturor.

Știu că nu acceptați să produceți decât formatele în care credeți. Care sunt considerentele care vă determină să credeți că Bravo, Romania are potențialul de a deveni un hit pe piața românească?

În primul rand, îmi plac foarte tare formatele care au legătură cu muzica și dansul. Daca muzica si dansul au miza, iar aceasta miza este rezolvarea unei povesti impresionante, care demonstrează că oamenii sunt luptători și pozitivi, că nu-și pierd speranța, înseamnă că e o rețetă de show potrivită pentru mine și echipa mea.

 

“Dacă muzica și dansul au miza rezolvării unei povești impresionante, înseamnă că e o rețetă de show potrivită pentru mine și echipa mea” - Mona Segall
 

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri