Jurnalul.ro Timp liber Monden Motivul morții Lisei Marie Presley. Au fost anunțate rezultatele raportului medico-legal

Motivul morții Lisei Marie Presley. Au fost anunțate rezultatele raportului medico-legal

de Redacția Jurnalul    |   

Moartea Lisei Marie Presley a îndurerat lumea cinematografiei de la Hollywood, și nu numai. La circa 6 luni de la deces au fost anunțate și rezultatele raportului medico-legal.

Singura fiică a legendei rock Elvis Presley a murit din cauza unei complicații survenite ca urmare a unei ocluzii a intestinului subțire, potrivit dpa. 

Medicul legist din Los Angeles nu a menționat în raportul său prezența drogurilor în corpul actriței dar există speculații că ar putea exista mai multe rezultate care nu au fost publicate. 

Lisa Marie a murit pe 12 ianuarie 2023 în urma unui stop cardiac, la două zile după ce a participat la Gala Globurilor de Aur împreună cu mama sa, Priscilla Presley. 

Zvonurile spun că aceasta a slăbit foarte mult în ultimele luni, între 18-22 de kilograme, și a luat opioide împreună cu medicamentele de reducere a greutății corporale. Totodată, artista suferise și o operație de chirurgie plastică. 

Ea avea doar 9 ani în 1977, când tatăl ei s-a stins din viață, pe fondul abuzului de alcool și droguri, și a devenit moștenitoarea regelui rock and roll-ului, alături de bunicii Vernon Presley şi Minnie Mae Hood Presley. Aceștia au murit la începutul anilor 80, iar Lisa Marie a devenit singura moștenitoare. Până la majorat averea a fost administrată de mama sa, pe care a numit-o apoi co-administrator în 2010 dar și-a schimbat decizia 6 ani mai târziu în favoarea primului său copil, actriţa Riley Keough, acum în vârstă de 33 de ani. Priscilla Presley a aflat abia după moartea fiicei sale de ultimul testament însă lucrurile s-au rezolvat amiabil între ea și nepoată.

Lisa Marie a mai lăsat în urmă un fiu, Benjamin Keough, de 27 de ani, și două fete gemene Harper şi Finley, născute în 2008.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri